To je to što me zanima!

Koeman ostaje trener Barcelone

Uprava katalonskog kluba nakon analize tržišta i kontakata s drugim trenerima shvatila je da ne želi promjenu. Nizozemac će dobiti novu priliku, ali uz smanjenje primanja
Vidi originalni članak

Još prošli tjedan španjolskim medijima prostrujala je informacija da se novi predsjednik Barcelone Joan Laporta zahvalio Ronaldu Koemanu (58) i rekao mu da traži novog trenera.

Nakon nekoliko prospavanih noći, međutim, s Camp Noua stižu drugačije vijesti: Nizozemac ostaje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Morali smo vidjeti što je bilo dobro i što nije bilo. Trebao nam je ovaj tihi period i uskoro ćemo ponovno sjesti, ali postoje i kontakti s drugima - rekao je Laporta na predstavljanju Erica Garcíje.

Čini se da u Barceloni nisu našli adekvatnu zamjenu za Nizozemca koji je stigao pred početak prošle sezone i osvojio Kup kralja uz loše rezultate u prvenstvu (treće mjesto) i Ligi prvaka (osmina finala).

Koemanu ugovor istječe u ljeto 2022., a Catalunya Radio donosi kako će postojeću plaću od oko 11,5 milijuna eura moći zadržati samo uz neke bonuse poput onoga za osvajanje naslova.

Čovjek koji je s katalonskim klubom osvojio sve kao igrač početkom 1990-ih već je počeo slagati planove za iduću sezonu, a njegov ostanak uskoro bi i službeno trebali potvrditi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • potparol .at.fr 03.06.2021.

    Spremni su dovesti sve sto je pesplatno.Ocito da takvih trenera trenutno nema.A ovaj je ocito spreman sve progutati da bi ostao na klupi

  • nogofil 03.06.2021.

    Istina je da Barcelona nema para, ali je i istina da ovi odgovorni ljudi u klubu nemaju pameti.

  • Kapo 03.06.2021.

    Zalosno ako je ovo istina. Ali jedino sto drugu sezonu ne treba ocekivati su trofeji,svega drugog negativnog ce biti i vise nego dovoljno. Nadam se samo kad opet uđu u krizu rezulteta i igre da ce ga odma baciti i dalje ako triba bez trenera. Znaci sustav kojim igra me i ne brine toliko koliko favoriziranje nekih igraca odnosno zapostavljanje drugih. Ma uzas sve skupa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare