To je to što me zanima!

Kohorta napustila stadion prije kraja utakmice s Dinamom...

Nastavak je to turbulencija od sredine prošlog tjedna kada je Osijek ispao iz Kupa od Lokomotive. Navijači 'bijelo-plavih', kojih je u Kranjčevićevoj bilo stotinjak, su po povratku u Osijek zaustavili autobus s igračima
Vidi originalni članak

Opet je Osijek igrao sjajno protiv Dinama, vodio i redao zicere, ali opet je i ostao bez pobjede. Osječani su u nedjelju navečer u utakmici punoj tenzija remizirali s 'modrima' u 25. kolu HNL-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Gotovo 12 tisuća gledatelja napunilo je Opus Arenu, igrači Osijeka letjeli su na krilima sjajne atmosfere i odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone. Poveli su zahvaljujući majstoriji Bukvića u 27. minuti. Ipak, opet su pokleknuli u sudačkoj nadoknadi. Sandro Kulenović je zabio za remi u 94. minuti.

Osijek je dominirao i imao pobjedu u rukama, ali opet je ostao bez svega. Razbjesnilo je to članove Kohorte koji su napustili stadion prije kraja utakmice!

Nastavak je to turbulencija od sredine prošlog tjedna kada je Osijek ispao iz Kupa od Lokomotive. Navijači 'bijelo-plavih', kojih je u Kranjčevićevoj bilo stotinjak, su po povratku u Osijek zaustavili autobus s igračima na jednoj benzinskoj postaji. Očitali su bukvicu treneru Zoranu Zekiću i igračima, bili su razočarani još jednim njihovim kiksom i lošim rezultatom. Prije toga, igrači ih nisu htjeli pozdraviti nakon utakmice.

Taj sastanak očigledno je djelovao motivirajuće na igrače koji su zaigrali nemjerljivo bolje protiv 'modrih', no nisu uspjeli slaviti. Kohorta je u znak revolta zbog loših rezultata otišla s tribina.

Zoran Zekić mora pod hitno pronaći način kako se vratiti na pobjednički kolosijek jer mu četvrto mjesto polako izmiče. Lokomotiva zaostaje tek tri boda i igra sve bolje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Fritula 04.03.2024.

    Kohorta? To su one seljačine iz Osijeka? Majko mila, postrojili igrače, zbog čega? Šta bi Osijek trebao biti prvi? Kakvi likovi, smiješne seljačine. Jeste ih vidjeli uživo? Čelavi, ružni, balavi, a ni pameti baš nemaju

  • Matek podravec u Irskoj 04.03.2024.

    Kohorta? strasni navijaci..

  • istok os 04.03.2024.

    Pa realno nije neko kratko vrijemo prošlo ka smo kupljeni a rezultata nigdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare