To je to što me zanima!

Koja bi skupina Hrvatskoj najviše odgovarala za Euro 2012.

Nema ni teoretske šanse da Hrvatska igra protiv Engleza, Španjolaca, Francuza, Nijemaca, Rusa, Nizozemaca, Talijana, Portugalaca na Euru 2012.
Vidi originalni članak

Kojih će to biti pet reprezentacija s kojima će Hrvatska nogometna repka igrati Euro 2012. godine u skupini? Obzirom da su "kockasti" nositelji, sigurno je da to neće biti  Engleska, Francuska, Španjolska, Nizozemska, odnosno niti jedna reprezentacija iz europskog vrha. Uoči današnjeg ždrijeba u 12 sati u Varšavi izbornik Slaven Bilić je izjavio da nikako ne bi htio biti u skupini s nekim balkanskim zemljama, primjerice Srbijom, BiH, Crnom Gorom i Slovenijom. Susjedne zemlje imaju kvalitetan igrački kadar i mogle bi nam raditi dosta problema u kvalifikacijskoj skupini, iako su po rejtingu dosta ispod Hrvatske. Postoje mnogo bolje opcije u ždrijebu. Primjerice, ako u skupini dobijemo Švicarsku, Sjevernu Irsku, Litvu, Lihtenštajn i San Marino, za Bilićeve izabranike ne bi smjelo biti problema na putu do Eura 2012.? Što vi mislite?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Barca fan 10 messi 07.02.2010.

    hrvatska je u prvoj jakosnoj skupini...to je dobro....bilo kako bilo hrvatska se mora sabrat i biti ona prava,te se kvalificirati na EP.....

  • bolitek 07.02.2010.

    SAMO JE JEDNO U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO DA PUSTIM SUZU S OKA JER TEBE VOLIM JA ŽIVOT MI DALA BAŠ KAO DA JE ZNALA DA NIKAD NEĆE NESTAT SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!) S PONOSOM NARODU SVOM LJUBI GRB NA DRESU TOM NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ!

  • fehim 07.02.2010.

    hrvatska moze biti zadovoljna sa skupinom,ne treba se sad razbacivati izjavama dobra losa skupina jer bi to znacilo da podcjenjujemo ostale ekipe u skupini nego pripremiti se za deveti mjeseci zestoko krenuti u borbu za bodove jer oni su jedino mjerilo kvalitete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare