To je to što me zanima!

Koja smijurija! Netko se dobro našalio radeći Ronaldovu bistu

OVO MORA BITI ŠALA Da su drugačije okolnosti, slavni nogometaš sigurno bi se pitao gdje je skrivena kamera. Ovako, morao se nasmijati i slikati s važnim službenicima, koji su stajali oko njega
Vidi originalni članak

Kao kad dijete u osnovnoj školi uzme glinu u ruke pa pokuša napraviti što mu je profesor iz likovne kulture zadao. Nimalo iskustva, a opet mora nešto napraviti kako ne bi dobio jedinicu. U ovom slučaju iskustva je bilo puno, a rad je opet bio - za jedinicu!

>> Galerija: Ronaldo otkriva bistu uz Batmana i jezivu skulpturu

Cristiano Ronaldo pomogao je otkriti bistu napravljenu njemu u čast na aerodromu Aeroporto da Madeira, koji je nazvan prema njemu. Međutim, blago je reći da su svi prisutni ostali u šoku nakon što je bista otkrivena.

- Bože dragi, pa što je ovo - pomislio je Ronaldo, ali nije smio ništa reći iz pristojnosti.

Da su drugačije okolnosti, slavni nogometaš sigurno bi se pitao gdje je skrivena kamera. Ovako, morao se nasmijati i slikati s važnim službenicima, koji su stajali oko njega i srdačnim osmijehom ovjekovječili povijesni susret.

Strani mediji su se već raspisali o 'najgoroj', 'najstrašnijoj', 'najbizarnijoj' bisti ikad napravljenoj. A internet je poludio i, kako to obično biva, već počeo šale na račun brončane biste.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • OrcaPerestrojka 30.03.2017.

    Cerim se već pola sata. Genijalno.

  • nokia010 29.03.2017.

    Bista je nebitna, bitno je da ga postuju svoji sunarodnici! Nije mala stvar da aerodrom nosi tvoje ime za zivota i to je velika cast!

  • Iskrivljena antena 29.03.2017.

    Kipar je bio pod utjecajem LSD-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare