To je to što me zanima!

Pravi kaos u Meksiku: Masovna tučnjava, pet crvenih i penali

Utakmicu koja je odlučivala o naslovu prvaka Meksika obilježili su dramatični preokreti, penali, masovna tučnjava igrača te pet crvenih kartona i čak 12 žutih
Vidi originalni članak

Filmsku dramu gledali su navijači u finalu meksičkog nogometnog prvenstva. Uzvratna utakmica Tigresa i Americe izlgedala je kao akcijski film. Nakon 1-1 u prvoj utakmici i u uzvratu je završilo istim rezultatom poslije produžetaka. Nakon 90 minuta bilo je 0-0 i otišlo se stoga u produžetke gdje je počeo pravi kaos vrijedan filmskog scenarija. Na kraju su boljim izvođenjem penala slavili igrači Tigresa. 

Najprije je domaćim Tigresima u 90. isključen Jorge Torres zbog drugog žutog kartona, a samo pet minuta kasnije Edson Alvarez zabio je za vodstvo Americe. Odnos snaga na travnjaku izjednačen je u 102. minuti kada je Americi isključen Rubens Sambueza, što je pokrenulo masovnu tučnjavu igrača. Zbog udaranja isključeni su Americini Paolo Goltz i Ventura Alvarado, ali i Tigresov Jose Rivas. 

U završnicu susreta susreta Tigres je tako ušao s devet na osam i zabio izjednačujući gol u 119. minuti preko Duenasa te na kraju slavio nakon penala. Sudac Rojas ukupno je podijelio 12 žutih kartona i isključio pet igrača, a spomenimo i kako prva tri izvođača u redovima gostiju nisu uspjela zabiti s bijele točke. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Euro-Plenki 26.12.2016.

    Sad ce vratar u dinamo hehe

  • jmdelpotro 26.12.2016.

    Prije 3 dana senzacionalizam o ozljedi i amneziji Gignaca kao niko ne zna sta mu se dogada, a covjek 72h nakon se pošprica po penalima. P.s. ovaj golman je lud, nisan davno vidia da neko pročita penal po sredinu gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare