To je to što me zanima!

Kokice po polufinale: I dug put i neobičan termin su problem

Što se tiče odlaska u Njemačku, nije nam prvi puta da idemo na tako dug i naporan put, to neće na nas ostaviti traga, kaže podravkašica Dejana Milosavljević uoči uzvrata četvrtfinala Kupa EHF-a protiv Thüringena
Vidi originalni članak

Pred odlazak na u Njemačku na uzvratni susret četvrtfinala EHF Kupa, u prostorijama RK Podravka Vegeta održana je konferencija za novinare na kojoj su uz trenera Zlatana Saračevića govorile igračice Dejana Milosavljević i Korina Karlovčan.

Prošle nedjelje su „kokice“ dobile prvi susret protiv Thüringera s četiri gola razlike. Je li to dovoljno ili ne znati će se u nedjelju nakon utakmice koja počinje u 14 sati uz TV prijenos.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Podravka Vegete Zlatko Saračević rekao je:

- Očekuje nas pakao u svakom pogledu. Čeka nas dug put u Njemačku, čeka nas odličan protivnik i neobičan termin utakmice. No, mi znamo što želimo, a to je odlazak u polufinale i stoga moramo bit spremni na sve - kratko je kazao strateg našeg prvaka.

Dejana Milosavljević, koja je zasigurno prvo ime u momčadi ove sezone isto tako je jako oprezna:

- U Njemačkoj nas čeka jako teška utakmica. Kao što smo vidjeli i ovdje prošlog vikenda, ne radi se o lakom protivniku. Mi se pripremamo za utakmicu te ćemo dati sve od sebe. Što se tiče odlaska u Njemačku, nije nam prvi puta da idemo na ovako dug put i naporan put uoči susreta, stoga smatram da to neće na nas ostaviti traga.

Korina Karlovčan je zaključila:

U utakmicu moramo ući kao da nemamo četiri gola prednosti. Mislim da moramo pristupiti tako i sigurno ćemo proći u polufinale. Raspoloženje u ekipi je odlično, a nakon pobjede u prvom susretu, raspoloženje u momčadi je na visokoj razini i pune smo samopouzdanja - s dozom optimizma kazala je, Karlovčan, pouzdano lijevo krilo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare