To je to što me zanima!

Kolinda grlila Perišićevog sina: Dobio je veliko priznanje UN-a

Leonardo Perišić, iako mlad, pokazao je veliko srce i odgoj oca Ivana, koji je kao igrač i čovjek uvijek bio slika i prilika pristojnosti, poštenja... Njegova utjeha Neymaru sada je dobila službenu nagradu
Vidi originalni članak

Brazilci su u suzama gledali kako hrvatski nogometaši slave prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva. A onda je sin Ivana Perišića došao do uplakanog Neymara, utješio ga, a zvijezda 'selecaa' je uzvratila zagrljajem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Scene su to koje su obišle svijet i trenutak koji je UN naknadno odlučio ovjekovječiti nagradom. Pa je mali Leonardo Perišić dobio veliko priznanje, UN-ovu nagradu za fair play, i otvaranje walkhatona "Hod od nule" čiji cilj je promocija i ispunjenje održivog razvoja UN-a.

Svečanosti i ceremoniji prisustvovala je i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja se pozdravila s Perišićevom djecom. Izgrlila je Lea i Manuelu.

- Jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona Hod do nule u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatske i Brazila kada je tješio brazilske reprezentativce - napisala je Kolinda u objavi.

Leonardo Perišić, iako mlad, pokazao je veliko srce i odgoj oca Ivana, koji je kao igrač i čovjek uvijek bio slika i prilika pristojnosti i poštenja.

VIDEO LEA I NEYMARA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Truth69 23.12.2022.

    Zagrli Jakova

  • 22.12.2022.

    jakove hrvatska je uz tebe....znamo da ti nije lako,ali izdrzi zbog dice

  • zagorac2 22.12.2022.

    briseju pozitivne komentare za gospodju Kitarevic a ostavljaju sve ove bezobrazne i uvredljive, zalosno ali i ocekivano

Komentiraj...
Vidi sve komentare