To je to što me zanima!

Kolinda se u Mađarskoj družila s F1 'kremom': Upoznala Norrisa

Bivšoj hrvatskoj predsjednici su brojke Formule 1 predstavili sami čelnici - direktor Stefano Domenicali i predsjednik FIA-e Mohammeda Ben Sulayem
Vidi originalni članak

U društvu predsjednika Hrvatskog auto i karting saveza Davorina Štetnera, bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović vidjela je što se sve događa izvan staze u momčadima Formule 1.

Posjetila je mađarski Hungaroring prošlog vikenda, utrku na kojoj je u bolidu Red Bulla nakon starta s desetog mjesta slavio aktualni svjetski prvak Max Verstappen, a iza njega su u bolidu Mercedesa bili Lewis Hamilton George Russell.

LUDNICA U MAĐARSKOJ Max pokazao zašto je najbolji vozač današnjice! Kriminalne odluke Ferrarija, Hamilton drugi

Ono što je nedostupno mnogima je bivša hrvatska predsjednica vidjela u pet sati, a upoznala je i sve brojke Formule 1 u društvu čelnog čovjeka Svjetske automobilističke organizacije (FIA) Mohammeda Ben Sulayema te predsjednika i direktora Formule 1 Stefana Domenicalija.

Također, zadržala se i u boksu McLarena gdje je upoznala mladog britanskog vozača Landa Norrisa, a porazgovarala je i s direktorom utrka Nielsom Wittichom.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • anonimni.korisnik 15.08.2022.

    stvara hrvatsku momcad...8000 eura placa vozacima

  • RI051_1 04.08.2022.

    Kokolinda

  • 04.08.2022.

    Meni je ona super,otišla tamo,istrošila se,i uživala,pametna,samo koliko se potrošila niko ne zna,a njena stvar,sama plača...Svaka čast..Samo uživaj kad možeš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare