Sport

Komentari 21

Kolinda se u Mađarskoj družila s F1 'kremom': Upoznala Norrisa

Kolinda se u Mađarskoj družila s F1 'kremom': Upoznala Norrisa

Bivšoj hrvatskoj predsjednici su brojke Formule 1 predstavili sami čelnici - direktor Stefano Domenicali i predsjednik FIA-e Mohammeda Ben Sulayem

U društvu predsjednika Hrvatskog auto i karting saveza Davorina Štetnera, bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović vidjela je što se sve događa izvan staze u momčadima Formule 1.

Posjetila je mađarski Hungaroring prošlog vikenda, utrku na kojoj je u bolidu Red Bulla nakon starta s desetog mjesta slavio aktualni svjetski prvak Max Verstappen, a iza njega su u bolidu Mercedesa bili Lewis Hamilton George Russell.

Ono što je nedostupno mnogima je bivša hrvatska predsjednica vidjela u pet sati, a upoznala je i sve brojke Formule 1 u društvu čelnog čovjeka Svjetske automobilističke organizacije (FIA) Mohammeda Ben Sulayema te predsjednika i direktora Formule 1 Stefana Domenicalija.

Također, zadržala se i u boksu McLarena gdje je upoznala mladog britanskog vozača Landa Norrisa, a porazgovarala je i s direktorom utrka Nielsom Wittichom.