To je to što me zanima!

Srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske osvojila Kolindina kći

Bolja od Kitarovićeve bila je Lana Petranović, a spomenimo i kako mlada Katarina inače živi u Bruxellesu, a u Zagreb je stigla kako bi nastupila na prvenstvu RH...
Vidi originalni članak

Kći predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Katarina Kitarović, osvojila je srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske u klizanju, u kategoriji mlađih juniorki. Predsjednica je tako nakon gledanja nogometne reprezentacije na zagrebačkom Maksimiru odgledala i klizanje u Ledenoj dvorani Doma sportova

Bolja od Kitarovićeve bila je Lana Petranović, a spomenimo i kako mlada Katarina, rođena 2001. godine, inače živi u Bruxellesu, a u Zagreb je stigla kako bi nastupila na prvenstvu Hrvatske

Klub Leda je inače bio najbolji na prvenstvu sa 16 medalja, od čega sedam zlatnih, a iza njega je klub Medo sa sedam osvojenih odličja. 

'Htjela bih nastupiti na OI'

- Gledala sam klizanje na televiziji i rekla roditeljima da se želim baviti tim sportom. Počela sam u klubu Leda. Svi su mi sportovi jako dragi, ali bih u klizanju željela nastupiti na Olimpijskim igrama - izjavila je Katarina još 2010. godine kada je u konkurenciji kadetkinja A također osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Hrvatske. 

U to je doba kći tadašnje veleposlanice u SAD-u Kolinde Grabar-Kitarović živjela u Washingtonu gdje se bavila tenisom, gimnastikom i ritmičkom gimnastikom. No, čini se kako se rađa i ozbiljnija karijera u klizanju. 

Idi na 24sata

Komentari 386

  • marijaterezija2 01.04.2015.

    Smeta me ovakav negativan stav o djeci ma čija ona bila. I ja osobno čekala bi kraj godine da ih preselim u drugu sredinu, tko to ne razumije nema djece ili mozga.

  • mik 01.04.2015.

    S kojim pravom netko sudjeluje u prvenstvu Hrvatske a ne stanuje ovdje ?? Zar u Belgiji nema klizanja i klizališta ? Neka se tamo kliže ili što već !

  • Lydi5 01.04.2015.

    GK mališani sigurno jako žele natrag u Hrvatsku, ali Jakov je problem, u Belgiji je dobro utvrdio gdje je najbolja papica. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare