To je to što me zanima!

Kolumbijac odlazi, Antonio Čolak ponovno u prvih 11...

Morelos je u klubu od 2017. te je postigao 124 gola uz 58 asistencija. Škotski velikan kupio ga je za 1,2 milijuna eura iz HJK-a iz Helsinkija. Njegov odlazak otvorit će mjesto u prvih 11 za Čolaka
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi objavili su kako na ljeto odlaze dvije najveće zvijezde kluba. Krilni napadač Ryan Kent (26) i kolumbijski napadač Alfredo Morelos (26) napustit će klub nakon isteka ugovora.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon pobjede u Turskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Morelos je u klubu od 2017. te je postigao 124 gola uz 58 asistencija. Škotski velikan kupio ga je za 1,2 milijuna eura iz HJK-a iz Helsinkija. Njegov odlazak otvorit će mjesto u prvih 11 za Antonija Mirka Čolaka (29). 

Čolak je bio standardan pod nizozemskim strategom Giovannijem van Bronckhorstom, ali sve se promijenilo krajem prošle godine. Van Bronckhorst dobio je otkaz, a naslijedio ga je Englez Michael Beale, koji je Čolaku pretpostavio Morelosa.

Kent je među Rangerse došao prije četiri godine iz Liverpoola u transferu teškom 7,2 milijuna eura. Skupio je 33 gola i 57 asistencija. Odšteta poslana na Anfield spada u top 10 najviših koje je Rangers ikad platio.

Kent je navodno blizu dogovora s Fenerbahçeom, iako interes postoji i iz Premier lige, dok se za Morelosa raspituju klubovi iz Španjolske i Italije.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare