To je to što me zanima!

Tijelo ubijenog mladića donijeli u lijesu na posljednju utakmicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Navijača nogometnog kluba po posljednji su put doveli na utakmicu - u lijesu. Ubijen je dan ranije na ulici, a policija još traga tko je lijes s truplom pustio na stadion...
Vidi originalni članak

Navijač (17) kolumbijskog nogometnog kluba Cucuta Deportiva ubijen je u subotu dok je s prijateljima 'haklao' nogomet u parku, a navodno je njegovo ubojstvo izvršeno po narudžbi. Samo dan kasnije članovi navijačke skupine Barra del Indio koje je i sam bio član ponijeli su lijes iz mrtvačnice s njegovim tijelom na nogometnu utakmicu protiv Envigada.

S lijesom su paradirali ulicom. Željeli su da cijeli stadion vidi i pokloni se Christopheru Jacomeu i na taj su mu način iskazali poštovanje.

- Na stadion ne puštaju "barrase" (fanatične navijače te skupine), ali truplo da. Ovo je jedini dio svijeta gdje se to može dogoditi - kazao je Julio Rivera, liječnik nogometnog kluba.

Službenik lokalne policije Alvaro Pico rekao je da je da smrt mladića nema nikakve veze s nogometom, već da je sve posljedica nasilja i kriminala u području u kojem je živio. Morbidni događaj izazvao je kontroverze u Cucuti. Čelnici kluba žele otkriti tko je dopustio ulaz. Dio navijača koji je uzeo truplo iz mrtvačnice policija je identificirala. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • SrđanKaružić 29.03.2011.

    pa zasto ga ne pusti? imo je kartu :)

  • denisklpz3 29.03.2011.

    Lahka mu zemljica

  • denisklpz3 29.03.2011.

    Ludo!!!!! Kladim se da su baklje unutra. BTW: RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare