To je to što me zanima!

Sramotan komentar iz VAR sobe nakon gola Dinama protiv Rijeke: 'Vidi Brodića debelog'

Sporo su se vraćali nogometaši Dinama preko centra nakon što su zabili gol za vodstvo pred sam kraj utakmice, a netko tko se čuje na sudačkoj komunikaciji prokomentirao je fizički izgled napadača 'modrih'
Vidi originalni članak

Stigla je snimka iz VAR sobe kod gola Mirka Marića na utakmici Dinama i Rijeke (1-0) koji su suci kasnije poništili gdje se čuje sramotno psovanje Boga od nekoga čiji je glas ulovio sudački mikrofon, neumjesan se komentar začuo i nakon što je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade gol za pobjedu 'modrih' zabio Fran Brodić iz penala. 

TEŠKO PSOVANJE Novi VAR skandal! Rijeka zabila Dinamu, netko podivljao: 'Gol, nema faula, j*** ti Bog majku'

Nakon toga su se nogometaši domaće momčadi vraćali preko centra, a to su radili sporo s obzirom na vodstvo. Tad je netko tko priključen na sudačku komunikaciju prokomentirao fizički izgled napadača Dinama.

- Vidi ovog Brodića debelog - čuje se na izrezanom dijelu snimke koji možete pogledati OVDJE.

VIDEO: MALO KONTRADIKTORNO Dinamo napisao: Pogrešne se odluke trebaju poštovati. Ovako se narugao sucima 10 dana prije

Podsjetimo, glavni sudac utakmice bio Dario Bel, dok su mu pomoćnici bili Goran Pataki Marjan Tomas. U VAR sobi bili su Igor Pajač Ivan Mihalj, a četvrti je sudac bio Zdenko Lovrić.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ALLinONE!! 01.03.2024.

    Hajduk i Dinamo izbaciti iz prve lige

  • fernandes11 01.03.2024.

    da je u prvom sastavu uz gosp. Petkovića bio bi najbolji strijelac HNLa 💪💪 igracina

  • plavicro 01.03.2024.

    Veliki novac je u pitanju i u društvu kao naše normalno je da stoka sitnog zuba mulja. Jednom davno sam bio svjedok razgovora jednog pokojnog ugostitelja ,trenera Katalinića i jednog privatnika gdje su pričali o muljanju u nogometu i naravno novcima . Moje pitanje Kataliniću , a di je tu sport popračen je njegovim pogledom ,pokojnog ugostitelja a daj (moj nadimak ) koji ti je što to govoriš  i na kraju svih nazočnih prasak u smjeh ...ljepo nema šta 

Komentiraj...
Vidi sve komentare