To je to što me zanima!

Komnen Andrić već u Beleku, upoznao svoje nove suigrače

Dosadašnji napadač Intera Komnen Andrić jučer je krenuo, a danas u jutarnjim satima stigao u Tursku, odmah se upoznao s čelnicima Dinama, te novim suigračima, a onda i popričao s Bjelicom...
Vidi originalni članak

Komnen Andrić stigao je u Belek, gdje se u hotelu Regnum pridružio pripremama Dinama u Turskoj.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dosadašnji kapetan zaprešićkog Intera u subotu je letio iz Zagreba za Istanbul gdje je i prenoćio, u jutarnjim satima nedjelje stigao je u Antalyju gdje ga je u zračnoj luci dočekala modra ekspedicija.

PRVI TOPNIK LIGE Andrić u Dinamu za milijun €, mjesečno će dobivati 20.000

Komnen Andrić odmah se upoznao s čelnicima Dinama, pa prije ručka upoznao sa svojim novim suigračima. Nenad Bjelica tako je dobio novu napadačku opciju, pronašao čovjeka koji će biti 'novi Budimir'.

KOMNEN ANDRIĆ Novi napadač Dinama: Otac je radio u rudniku kako bih igrao

Trener Dinama odavno je upoznat s igračkim kvalitete novog napadača modrih, a proteklih je dana poslije nekolicine telefonskih poziva dobio puno pozitivnih informacija i o ljudskim vrijednostima 23-godišnjeg igrača. 

Novi napadač Dinama od prvog će dana biti u sobi s Dinom Perićem koji je tijekom ovih priprema  izgubio svog cimera. Branič modrih prvo je sobu dijelio s Ivanom Šunjićem koji je zbog ozljede napustio pripreme

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 20.01.2019.

    Jel jedini ja vidim mali problem zbog kojeg ovaj čovjek nikako ne bi smio igrati za Dinamo? Mislim da dosta njih vidi, al' se prave slijepi.

  • anane 20.01.2019.

    ...zavrtit ce mi se u glavi od kolutanja ociju...

  • profi19 20.01.2019.

    Slika na njegovom Instagramu sve govori u njemu. Jednom rukom je zagrlio Luku Jovica a drugom rukom je zagrlio Antu Rebica i napisao: "Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate"

Komentiraj...
Vidi sve komentare