To je to što me zanima!

Superliga je ostala na samo tri kluba: Navijačima se ispričao suvlasnik Manchester Uniteda

Engleski klubovi napustili su Superligu, a isto su napravili Atletico Madrid, Inter te Milan. Superliga je doživjela i konačan udarac, samo tri dana nakon osnutka, a to je potvrdio potpredsjednik Andrea Agnelli
Vidi originalni članak

We are out! U prijevodu, mi izlazimo iz ove igre zvane Superliga, poručili su svi engleski klubovi, njih šest! Manchester Cityju, koji je prvi rekao "ne" nogometnoj tvorevini, malo prije ponoći pridružili su se svi ostali; Liverpool, Man. United, Tottenham, Arsenal i Chelsea. I to je bio početak kraja ovog natjecanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Englezi su zabili zadnji čavao u lijes Superlige nakon svih prijetnji koje su stigle iz Uefe i prosvjeda, kritika i koječega što su priredili navijači. Oni Chelseajevi prosvjedovali su protiv Superlige pred Stamford Bridgeom pa kad su čuli vijest da njihov klub izlazi, počeli su slaviti.

Samo dan nakon izlaska engleskih klubova, tijekom srijede su isto napravili Inter, Milan i Atletico Madrid pa je ovo natjecanje ostalo samo na Barceloni, Real Madridu, Juventusu.

Uz to je predsjednik Juventusa i potpredsjednik Superlige Andrea Agnelli priznao kako od ovog natjecanja neće biti ništa!

- Da budem iskren, teško da će išta biti od ovoga.

Slavi i predsjednik Uefe Aleksander Čeferin koji je poslao poruku engleskim klubovima.

- Pohvalno je kad priznate da ste pogriješili, a ovi klubovi su napravili veliku pogrešku. Ali sad su se vratili i znam da imaju puno za ponuditi, ne samo našim natjecanjima, nego i cijelom europskom nogometu. Sad je važno da ponovno izgradimo zajedništvo koje je nogomet uživao prije ovoga i zajedno krenemo dalje - kazao je on.

Cijelo ovo urušavanje previše ne brine čelnike ovog novostvorenog natjecanja i predsjednika Reala Madrida Florentina Pereza koji se i nogama i rukama bori za opstanak Superlige, ali zasad se sve ruši kao kula od karata.

- Europska Superliga je uvjerena da se aktualni 'status quo' u europskom nogometu treba promijeniti. Predlažemo novo europsko natjecanje jer postojeći sustav ne funkcionira - poručili su.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • salaluna5 21.04.2021.

    kruha , rada , ševe i slobode

  • salaluna5 21.04.2021.

    hgfdhjv

  • žkime 21.04.2021.

    nema ih ni za polufinale😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare