To je to što me zanima!

Konačno: Messi kao Maradona!

Toliko je usporedbi među njima dvojicom, kritiziranja Messijeva uspjeha, često i neopravdano, a baš bi ovo Svjetsko mogao napraviti iskorak pa preteći i Batistutu
Vidi originalni članak

Iako je Argentina izgubila na otvaranju Svjetskog prvenstva od Saudijske Arabije 2-1, trijumfom nad Meksikom popravila je dojam. I ne samo popravila već se i spasila ispadanja s Mundijala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjeda je bila imperativ i momčad Lionela Scalonija oduprjela se pritisku. Trebalo je više od sat vremena igre da slomi tvrde Meksikance koji su pod vodstvom Tate Martina parkirali autobus pred svojim golom i dugo odolijevali.

No, u 64. minuti Lionel Messi majstorskim je golom s više od 20 metara otključao suparnički gol i utrpao loptu iza leđa Guillerma Ochoe.

Bio je to njegov osmi pogodak na svjetskim prvenstvima čime se izjednačio s Diegom Maradonom. Toliko je usporedbi među njima dvojicom, krizitiranja Messijeva uspjeha, često i neopravdano, a baš bi ovo Svjetsko mogao napraviti iskorak, preteći legendarnog Maradonu pa i zasjesti na sam vrh.

Messi je na osam pogodaka, kao i Maradona, dok je i dalje neuhvatljiv Gabriel Batistuta, koji je na deset.

Drugi pogodak i točku na "i" postavio je Enzo Fernandez. Argentina u posljednjem kolu igra protiv Poljske u izravnoj borbi za prvo mjesto skupine C.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • odcentramalonadesno 27.11.2022.

    Ne vrijeđajte Maradonu.

  • RoyBean 27.11.2022.

    Pa nije Messi zabio gol rukom.

  • 27.11.2022.

    Maradona prevarant na terenu ( gura loptu rukama u protivnički gol i još govori da je to bila božija providnost- heretik), a na bijelom prahu van terena. To nije nikakav sportaš i uzor mladima. A da sam se nagledao i boljih od njega- hvala Bogu jesam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare