To je to što me zanima!

Konjuh ispala u polufinalu: U trileru izgubila od Townsend

Hrvatska 15-godišnja tenisačica Ana Konjuh neće imati priliku boriti se za drugi Grand Slam naslov u sezoni jer je u polufinalu Wimbledona izgubila 6-2, 6-7(4), 5-7
Vidi originalni članak

Dubrovkinja Ana Konjuh neće se boriti za drugu Grand Slam titulu u sezoni nakon što je u polufinalu Wimbledona izgubila od 17-godišnje Amerikanke Angeline Townsend nakon neizvjesne borbe.

Townsend je zaustavila 15-godišnju Hrvaticu sa 2-6, 7-6(4), 7-5, a u ključnim trenucima na kraju drugog i trećeg seta Amerikanka se pokazala smirenijom što joj je osiguralo finale Wimbledona.

Konjuh je prvi set lako riješila nakon 26 minuta igre, a u drugom se vratila nakon breaka zaostatka na 6-5, no u tie-breaku je nedostajalo koncentracije. Istu je izgubila kod 5-5 u trećem setu kad je izgubila servis što je Townsend iskoristila.

U finalu će Amerikanka igrati protiv Švicarke Belinde Bencic.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gunner07 05.07.2013.

    sramota za HRT koji nam prenosi SRBINA i argentinca na HRT2, a Ana je za to vrijeme igrala na terenu broj 18 na kojem su kamere i s kojeg se rade prijenosi!! SRAMOTA!!! važniji su nam drugi od naše budučnosti i dijece!

  • maminjo23 05.07.2013.

    ma ova amerikanka je dobila samo zato što je godinu i pol starija i debela je crnkinja, pa dominira po snazi. a što se tiče budućnosti, konjuh ju ima, dok prasica crna nema. ajmooooooooo

  • lovac_u_mutnom 05.07.2013.

    jbg....

Komentiraj...
Vidi sve komentare