To je to što me zanima!

Konjuh: Sretna sam što zbog povratka, grozno mi je ležati...

Najviše ću pamtiti trenutak u kojem sam dobila anesteziju uoči operacije. Zaista je grozno ležati u krevetu, daleko od teniskog terena, rekla je Konjuh uoči povratka
Vidi originalni članak

Ne mogu dočekati da izađem na teren. Prošla su tri mjeseca. Baš se veselim, rekla je Ana Konjuh (16), koja se vraća na Tour nakon operacije.

Dubrovkinja je u siječnju operirala desni lakat. Trenutačno 200. tenisačica svijeta igrat će u ponedjeljak na Challengeru u Francuskoj.

- Najviše ću pamtiti trenutak u kojem sam dobila anesteziju uoči operacije. Zaista je grozno ležati u krevetu, daleko od teniskog terena. No sve je to prošlo, sretna sam što ću opet biti na terenu - kaže Ana.

Je li se maksimalno oporavila, znat će tek nakon nastupa na turniru.

- Tek nakon meča znat ću jesu li bolovi prošlost - rekla je Ana.

Tri godine imala je problema s desnim laktom, tata Marijo pokušavao je odgađati operaciju, ali kad je početkom godine osjetila probleme, više nije bilo dvojbi. 

- Na treninzima je sve znalo biti u redu, ali poslije mečeva je znalo biti gadno. Zato nije bilo dvojbi. Vjerujem da će sve biti u redu - rekla je Konjuh.

Nije si postavila nikakve ciljeve.

- Bilo bi sjajno izboriti glavni turnir na Roland Garrosu, ali ne mogu ništa realno očekivati nakon duge pauze. Treba zato odigrati što više mečeva, a najbitnije je da ruka više ne boli - kaže 16-godišnjakinja koja je tijekom posljednjih mjeseci putem Twittera primila dosta poruka potpore od kolegica s Toura.

  U francuski Saint Gaudens otputovala je s trenerom Kristijanom Šnajderom, bit će joj to prvi nastup nakon siječnja. Tad je "skinula" Robertu Vinci, 14. tenisačicu svijeta, pokazala je potencijal koji je, eto samo nakratko zaustavljen...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DALMATINACSAN 09.05.2014.

    Sritno Dalmatinko:))

  • chelseaMG 09.05.2014.

    sretno s povratkom na teniske terene. svi smo uz tebe!

  • ses2000 09.05.2014.

    ana udaj se za mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare