To je to što me zanima!

Kontrolirati 'divljake’ za revanš Cibone u Le Mansu

Košarkaši Cibone večeras u 2. kolu Eurolige gostuju kod Le Mansa, koji je lani baš protiv njih ubacio svoju prvu euroligašku “stotku”
Vidi originalni članak

Gdje je prošle sezone Cibona odigrala posljednje europsko gostovanje, ove će odigrati prvo. Le Mans je onda dočekao rastrojene “vukove” s omjerom 0-12 i baš protiv njih ostvario prvu pobjedu (100-87). Kao i Cibona, Le Mans ima mnogo novih igrača i novog trenera, ali zadržao je karakteristike francuskih košarkaških momčadi.
- Izrazito su atletska momčad, pomalo divlji u napadu. Chase, Spencer i Bluthenthal imaju velike ovlasti u napadu, a ostali su mladi atlete koji ih nadopunjuju. Protiv njih trebamo igrati kontrolirano i zatvoriti im napadački skok, u čemu će morati pomagati i vanjski igrači - ponudio je Velimir Perasović formulu uspjeha. Iako su Cibonini rezultati na gostovanjima tradicionalno bili za zaborav, ovo je utakmica u kojoj bi pobjeda cibosima otvorila vrata druge faze i dala nadu u prolazak u Top 16.
- Cilj je smanjiti razliku između kvalitete igre doma i u gostima – rekao je Perasović, koji još ne zna u kolikoj će mjeri zbog ozljede leđa moći računati na Vukušića.

GIRIČEK I DALJE NE IGRA ZBOG OZLJEDE
Gordan Giriček ovog je ljeta napustio NBA ligu te se nakon šest sezona odlučio vratiti u Europu i prihvatio je milijunsku ponudu turskog Fenerbahčea. No Gira nema sreće. Odigrao je tek jednu utakmicu, a ostale je propustio zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bole top 30.10.2008.

    sta nema srece gira,imao je vise srece nego sta ju je zasluzio

  • maya0007france 30.10.2008.

    nadam se da cemo uskoro imati nastavak igre Drazena Petrovica ..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare