To je to što me zanima!

Kontroverzni golman Argentine prati Hajduk. Ima dobar razlog

Bio je najbolji golman SP-a ispred Livakovića pa šokirao katarsku i opću javnost nakon što je trofej nataknuo na penis. Na Instagramu prati splitski Hajduk što je mnoge zaintrigiralo
Vidi originalni članak

Bio je jedan od junaka argentinske nogometne reprezentacije koja je u finalu Svjetskog prvenstva pobijedila Francusku osvojivši treći naslov prvaka svijeta, prvi nakon gotovo 40 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Emiliano Martinez je, potom, osvojio nagradu za najboljeg golmana turnira ispred Dominika Livakovića pa šokirao katarsku i opću javnost nakon što je trofej nataknuo na penis. Isti golman na Instagramu prati i splitski Hajduk što je mnoge zaintrigiralo. Odakle argentinski nogometaš i Hajduk u istoj priči?

Postoji opravdan razlog za to. Martinez je član Aston Ville za koju je igrao i kapetan Hajduka Lovre Kalinić

Poveznica između najboljeg golmana SP-a i Hajduka seže u rujan prošle godine dok je svijetom još uvijek vladala pandemija. Na snazi su bile posebne mjere opreza.

U to vrijeme igrala se utakmica između Brazila i Argentine koju su prekinule brazilske vlasti jer su četvorica argentinskih nogometaša prekršila COVID protokol.

Nakon susreta, Emiliano Martinez i Emiliano Buendia stigli su u Split gdje su proveli tjedan dana u izolaciji trenirajući s Hajdukom, kako po povratku u matični klub Aston Villu ne bi morali u dvotjednu karantenu.

Tada je golman Ville bio i Kalinić preko kojega su dogovorili cijelu priču. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • danko1471991 30.12.2022.

    Ma to mu je Kalinic rekao da zaprati sigurno, kao da on zna za Hajduk i kakva je to sprdnja od kluba... Vjerojatno ni sam ne zna koga sve prati uopce...

  • simri 28.12.2022.

    Sličnost je očita.

  • Antitovar * *_433 28.12.2022.

    Prati kad ide ajdug u bankrot

Komentiraj...
Vidi sve komentare