To je to što me zanima!

Kopenhagen je pun hrvatskih navijača: 'Prolazimo Španjolce!'

Tijekom nedjelje broj hrvatskih navijača u glavnom gradu Danske je porastao. Neki su šetali ulicama Kopenhagena, neki ispijali pivo uz dobro društvo, a svi su suglasni: Hrvatska ide u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Dan uoči utakmice sa Španjolcima još više hrvatskih navijača pristiglo je u Kopenhagen. Atmosfera je sve bolja i bolja i Hrvatska će imati pravu podršku s tribina Parken stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvati prognoziraju rezultat u Kopenhagenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači su počeli pristizati već i nekoliko dana uoči početka utakmice, a tijekom subote bilo ih je povelik broj na ulicama Kopenhagena. Tamo su se družili s Dancima, koji su izašli na ulice pogledati utakmicu svojih reprezentativaca protiv Walesa pa svjedočili razbijanju 4-0 i prolasku u četvrtfinale.

Tijekom nedjelje broj hrvatskih navijača još je i porastao. Neki su šetali ulicama Kopenhagena, neki ispijali pivo uz dobro društvo, a svi su suglasni: Hrvatska će proći Španjolsku!

Hrvata će u Kopenhagenu biti nekoliko tisuća. Navijači su u četvrtak za manje od četiri sata razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će biti popunjen do kraja. Bilo je 3500 ulaznica na raspolaganju, sve je buknulo u rekordnom roku. Nisu svi uspjeli do vrijednog papirića, ali ne zadugo.

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije.

Budući da je ovdje riječ o hrvatskom sektoru nema sumnje kako će se naći još koji navijač na Parkenu sa simpatijama prema Vatrenima. Pa će naši reprezentativci imati podršku više od 4000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • 27.06.2021.

    ..a onda je svizac zamotao čokoladu

  • MEDO 🐻 27.06.2021.

    Ni korona 🤣 nam ništa ne može 💪 bravo naši 👍🇭🇷

  • nap 27.06.2021.

    bez perisica tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare