Sport

Komentari 97

Kopenhagen je pun hrvatskih navijača: 'Prolazimo Španjolce!'

Kopenhagen je pun hrvatskih navijača: 'Prolazimo Španjolce!'

Tijekom nedjelje broj hrvatskih navijača u glavnom gradu Danske je porastao. Neki su šetali ulicama Kopenhagena, neki ispijali pivo uz dobro društvo, a svi su suglasni: Hrvatska ide u četvrtfinale

Dan uoči utakmice sa Španjolcima još više hrvatskih navijača pristiglo je u Kopenhagen. Atmosfera je sve bolja i bolja i Hrvatska će imati pravu podršku s tribina Parken stadiona.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvati prognoziraju rezultat u Kopenhagenu

Navijači su počeli pristizati već i nekoliko dana uoči početka utakmice, a tijekom subote bilo ih je povelik broj na ulicama Kopenhagena. Tamo su se družili s Dancima, koji su izašli na ulice pogledati utakmicu svojih reprezentativaca protiv Walesa pa svjedočili razbijanju 4-0 i prolasku u četvrtfinale.

Tijekom nedjelje broj hrvatskih navijača još je i porastao. Neki su šetali ulicama Kopenhagena, neki ispijali pivo uz dobro društvo, a svi su suglasni: Hrvatska će proći Španjolsku!

Hrvata će u Kopenhagenu biti nekoliko tisuća. Navijači su u četvrtak za manje od četiri sata razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će biti popunjen do kraja. Bilo je 3500 ulaznica na raspolaganju, sve je buknulo u rekordnom roku. Nisu svi uspjeli do vrijednog papirića, ali ne zadugo.

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije.

Budući da je ovdje riječ o hrvatskom sektoru nema sumnje kako će se naći još koji navijač na Parkenu sa simpatijama prema Vatrenima. Pa će naši reprezentativci imati podršku više od 4000 ljudi.

Najčitaniji članci