To je to što me zanima!

Kopić: I suci su usmjerili susret, morali smo izvući bolji rezultat

Ivanušec i Perić sigurno propuštaju Lokomotivu u nedjelju, a za Theophila i Andrića tek trebam vidjeti u kakvom su stanju, rekao je Dinamov trener uoči okršaja s Lokomotivom
Vidi originalni članak

Sad vas čeka uzvrat, bit će jako teško protiv Seville..., počeo je novinar nakon poraza na Sanchez Pizjuanu 3-1, ali Dinamov trener Željko Kopić ga je prekinuo:

- Sad nas čeka Lokomotiva.

I već godinama Dinamovi treneri naglašavaju: HNL je najvažnije natjecanje, bez njega nema ni Europe. Ako prođe Sevillu, Dinamo će izravno zaraditi milijun eura i nešto će porasti vrijednost igračima, ali ne značajno. A ako ispusti naslov prvaka, gubi gotovo sigurnih pet milijuna eura, a potencijalno i 30-ak milijuna.

Luka Ivanušec je otpao u posljednji trenutak za Sevillu zbog problema s trbušnim zidom. Ali vrlo je dvojben i za uzvrat.

Dinamo se u petak vratio iz Seville, nova žrtva ritma je Kevin Theophile Catherine, a nakon dva treninga, u nedjelju (17.05) stiže Lokomotiva.

Trener Željko Kopić još se jednom osvrnuo na poraz 3-1 na Sanchez Pizjuanu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dojam je da smo odigrali dobro, maksimalno natjecateljski, uz kvalitetan pristup i jasan taktički plan. I po svemu viđenom na terenu morali smo izvući kvalitetniji rezultat. Neke naše pogreške omogućile su Sevilli put do golova, ali generalni dojam je dobar. Ne treba zaboraviti i da su neke sudačke odluke usmjerile tijek utakmice.

O uzvratu u četvrtak u Maksmiru nije htio govoriti:

- Tek nakon Lokomotive, sad nam je maksimalan fokus ne nedjelju.

OK, Lokomotiva je znala zagorčati život prvaku, u zadnjih sedam međusobnih okršaja lokosi su dvaput pobijedili i jednom remizirali, a ove sezone oba su susreta završila pobjedama domaćina 1-0. Za Dinamo u kolovozu (Oršić), za Lokomotivu u studenom (Marić).

NESLUŽBENO Loše vijesti za 'modre': Ivanušec otpao za uzvrat na Maksimiru?!

- Očekujem motiviranu, rastrčanu Lokomotivu, željnu dokazivanja, a naš je cilj kvalitetno odigrati i osvojiti jako važna tri boda. Moramo se postaviti kako spada i svojom kvalitetom i kvalitetnom energijom usmjeriti igru.

Sastav?

- Odlučit ću uoči utakmice, moram vidjeti stanje svih igrača. Ivanušec i Perić sigurno neće biti u kadru, a za Theophila, Andrića i ostale ću vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • dex28 19.02.2022.

    Pa nije ovo Hnl da se igra balet protiv svojih filijala i jos sudac malo pogura kad Hajduk priprjeti😂😂😂

  • POTPEC 19.02.2022.

    Kako se priča o suđenju kad ih se tobože ošteti.... Ali nisu tako glasni kad se drugi oštete zbog njih.   ALI ONO NAJVAŽNIJE da Dinamo nije oštetio sudac nego oni sami sebe.....  Pogledajte koje greške ste napravili nakon izjednačenja,  a naročito koje tokom cijele utakmice....   Pa čete viditi, ako želite da ste sami sebe pobjedili, a ne suci....

  • Mata10 19.02.2022.

    Kako Ivanušec igra u zadnje vrijeme i nije neki veliki gubitak. Još poslat Petkovića na tribine pa da igramo u punom sastavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare