Obavijesti

Sport

Komentari 23

Kopić: I suci su usmjerili susret, morali smo izvući bolji rezultat

Kopić: I suci su usmjerili susret, morali smo izvući bolji rezultat
6

Ivanušec i Perić sigurno propuštaju Lokomotivu u nedjelju, a za Theophila i Andrića tek trebam vidjeti u kakvom su stanju, rekao je Dinamov trener uoči okršaja s Lokomotivom

VIDEO

Sad vas čeka uzvrat, bit će jako teško protiv Seville..., počeo je novinar nakon poraza na Sanchez Pizjuanu 3-1, ali Dinamov trener Željko Kopić ga je prekinuo:

- Sad nas čeka Lokomotiva.

I već godinama Dinamovi treneri naglašavaju: HNL je najvažnije natjecanje, bez njega nema ni Europe. Ako prođe Sevillu, Dinamo će izravno zaraditi milijun eura i nešto će porasti vrijednost igračima, ali ne značajno. A ako ispusti naslov prvaka, gubi gotovo sigurnih pet milijuna eura, a potencijalno i 30-ak milijuna.

Luka Ivanušec je otpao u posljednji trenutak za Sevillu zbog problema s trbušnim zidom. Ali vrlo je dvojben i za uzvrat.

Dinamo se u petak vratio iz Seville, nova žrtva ritma je Kevin Theophile Catherine, a nakon dva treninga, u nedjelju (17.05) stiže Lokomotiva.

Trener Željko Kopić još se jednom osvrnuo na poraz 3-1 na Sanchez Pizjuanu:

Pokretanje videa...

Dinamo otputovao u Sevillu VIDEO

- Dojam je da smo odigrali dobro, maksimalno natjecateljski, uz kvalitetan pristup i jasan taktički plan. I po svemu viđenom na terenu morali smo izvući kvalitetniji rezultat. Neke naše pogreške omogućile su Sevilli put do golova, ali generalni dojam je dobar. Ne treba zaboraviti i da su neke sudačke odluke usmjerile tijek utakmice.

O uzvratu u četvrtak u Maksmiru nije htio govoriti:

Zagreb: Utakmica 23. kola Prve HNL, GNK Dinamo - HNK Gorica

- Tek nakon Lokomotive, sad nam je maksimalan fokus ne nedjelju.

OK, Lokomotiva je znala zagorčati život prvaku, u zadnjih sedam međusobnih okršaja lokosi su dvaput pobijedili i jednom remizirali, a ove sezone oba su susreta završila pobjedama domaćina 1-0. Za Dinamo u kolovozu (Oršić), za Lokomotivu u studenom (Marić).

Loše vijesti za 'modre': Ivanušec otpao za uzvrat na Maksimiru?!
Loše vijesti za 'modre': Ivanušec otpao  za uzvrat na Maksimiru?!

- Očekujem motiviranu, rastrčanu Lokomotivu, željnu dokazivanja, a naš je cilj kvalitetno odigrati i osvojiti jako važna tri boda. Moramo se postaviti kako spada i svojom kvalitetom i kvalitetnom energijom usmjeriti igru.

Sevilla: GNK Dinamo protiv FC Sevilla u play-offu UEFA Europa lige

Sastav?

- Odlučit ću uoči utakmice, moram vidjeti stanje svih igrača. Ivanušec i Perić sigurno neće biti u kadru, a za Theophila, Andrića i ostale ću vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'