To je to što me zanima!

Dinamo se provukao u Puli s igračem više: VAR im poništio penal, Oršić opet spasio sve

Dinamo je u 22. kolu Prve HNL pobijedio Istru 2-1 te tako opet pobjegao Rijeci i Osijeku na plus tri. Modri su poveli golom Oršića, izjednačio je Mišković, a Mislav je golom iz penala donio novo vodstvo. Domaćini su od 64. igrali bez isključenog Caseresa
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 22. kola Prve HNL Dinamo je u Puli pobijedio Istru 1961 s 2-1 odvojivši se na vrhu ljestvice. Oba gola za Dinamo zabio je Mislav Oršić (30, 55-11m), dok je pogodak za domaćine zabio Robert Mišković (45+2).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počelo je velikom prilikom Puljana u sedmoj minuti. Luka Hujber je ubacio s desne strane, no Dion Drena Beljo se u izglednoj situaciji nije najbolje snašao. Dinamo je uzvratio u 12. minuti, Petar Bočkaj je pucao, a Joao Silva počistio s gol-linije.

Uslijedile su još dvije Dinamove prilika, a u 30. minuti i vodstvo "Modrih". Stefan Ristovski je s desne strane prebacio do Mislava Oršića koji je pucao glavom i zabio za 1-0. Facundo Caseres je pokušao očistiti loptu s gol-linije, ali samo ju je zakucao u mrežu.

U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je uspio izjednačiti. Hujber je na desnoj strani "ukrao" loptu Luki Ivanušecu, a zatim idealno uposlio Robertu Miškovića koji preciznim udarcem pogađa pored nemoćnog Domagoja Livakovića.

No, Dinamo je vrlo brzo nakon starta drugog dijela poveo. U 53. minuti Mauro Perković je oborio Komnena Andrića, a Oršić realizirao kazneni udarac za novi vodstvo gostiju. Korak bliže pobjedi Dinamo je stigao u 65. minuti kada je Caseres neopreznim startom zaradio drugi žuti karton, a time i isključenje.

Sudac Lovrić je u 78. minuti dosudio novi kazneni udarac za goste nakon starta Joao Silve nad Brunom Petkovićem, ali je nakon pregleda video snimke promijenio odluku i Dinamovog napadača "nagradio" žutim kartonom zbog simuliranja.

Idi na 24sata

Komentari 379

  • Vilenjak Vili 07.02.2022.

    Naslov vam je najjaci, božeeee

  • baba strumpf 07.02.2022.

    Hajduk je trenutno najjaća ekipa u Hrvatskoj pa se vi mislite,alo Goricu su razmontirali 4:0,koja im je dosad bila crna maćka,a jućerašnjom utakmice između Istre i Dinama Dinamo loš jest da netriba Istru omalovažavat nisu oni loši kolko nemaju sriće,što se tiće komentara da je naša liga kukuruz liga ma dajte molim vas pokrijte se po glavi i mućite.

  • baba strumpf 07.02.2022.

    Jako loša igra Dinama ako se ne trznu Hajduk će ih razmontirati na poljudu,shvatite Hajduka ozbiljno jer nikad nije bia jaći još im se vratia Kalinić.Ivanušecu baš i neide Petković mi nije jasan lik uopće ne igra te mu se nepiše dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare