Obavijesti

Sport

Komentari 379

Dinamo se provukao u Puli s igračem više: VAR im poništio penal, Oršić opet spasio sve

Dinamo se provukao u Puli s igračem više: VAR im poništio penal, Oršić opet spasio sve
6

Dinamo je u 22. kolu Prve HNL pobijedio Istru 2-1 te tako opet pobjegao Rijeci i Osijeku na plus tri. Modri su poveli golom Oršića, izjednačio je Mišković, a Mislav je golom iz penala donio novo vodstvo. Domaćini su od 64. igrali bez isključenog Caseresa

U posljednjem susretu 22. kola Prve HNL Dinamo je u Puli pobijedio Istru 1961 s 2-1 odvojivši se na vrhu ljestvice. Oba gola za Dinamo zabio je Mislav Oršić (30, 55-11m), dok je pogodak za domaćine zabio Robert Mišković (45+2).

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

Počelo je velikom prilikom Puljana u sedmoj minuti. Luka Hujber je ubacio s desne strane, no Dion Drena Beljo se u izglednoj situaciji nije najbolje snašao. Dinamo je uzvratio u 12. minuti, Petar Bočkaj je pucao, a Joao Silva počistio s gol-linije.

Pula: U 22. kolu Prve HNL sastali se Istra 1961 i Dinamo

Uslijedile su još dvije Dinamove prilika, a u 30. minuti i vodstvo "Modrih". Stefan Ristovski je s desne strane prebacio do Mislava Oršića koji je pucao glavom i zabio za 1-0. Facundo Caseres je pokušao očistiti loptu s gol-linije, ali samo ju je zakucao u mrežu.

U posljednjim trenucima prvog dijela domaćin je uspio izjednačiti. Hujber je na desnoj strani "ukrao" loptu Luki Ivanušecu, a zatim idealno uposlio Robertu Miškovića koji preciznim udarcem pogađa pored nemoćnog Domagoja Livakovića.

Dinamo je na gostovanju u 22. kolu HNL-a svladao Istru 2:1

No, Dinamo je vrlo brzo nakon starta drugog dijela poveo. U 53. minuti Mauro Perković je oborio Komnena Andrića, a Oršić realizirao kazneni udarac za novi vodstvo gostiju. Korak bliže pobjedi Dinamo je stigao u 65. minuti kada je Caseres neopreznim startom zaradio drugi žuti karton, a time i isključenje.

Dinamo je na gostovanju u 22. kolu HNL-a svladao Istru 2:1

Sudac Lovrić je u 78. minuti dosudio novi kazneni udarac za goste nakon starta Joao Silve nad Brunom Petkovićem, ali je nakon pregleda video snimke promijenio odluku i Dinamovog napadača "nagradio" žutim kartonom zbog simuliranja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva HNL, 22. kolo 17:05 , Aldo Drosina, Pula
Istra 1961
Mišković 45+1'
1 : 2
Dinamo
Oršić 30', 54' (11m)
Sortiranje događaja
90+6'

Kraj utakmice u Puli! Bilo je teško i tvrdo, ali Dinamo je na kraju slavio s 2-1. No, Kopićeva momčad nije briljirala.

Dva gola zabio je Mislav Oršić, prvi glavom, drugi iz penala, a za Istru je zabio Robert Mišković. 

U drugom dijelu su 'modri' dobili i drugi penal nakon prekršaja Joaa Silve nad Petkovićem, ali sudac Lovrić ipak ga je poništio nakon reakcije VAR-a i pokazao žuti karton napadaču Dinama.

Dinamo nije briljirao, ali došao je do nove pobjede i pobjegao Rijeci i Osijeku na plus tri. 

90'

Još šest minuta sudačke nadoknade. 

88'

Bliži se kraj utakmice. Dinamo nije stvorio niti jednu pravu šansu u drugom dijelu, no zabio je iz penala preko Mislava Oršića. Istra se jako dobro brani i s igračem manje, ali nije baš da su gosti bacili sve karte u napad. Više mirno kruže s loptom i čekaju kraj utakmice. 

78'

Joao Silva je srušio Petkovića, a Lovrić je odmah pokazao na bijelu točku. Dok se igrač Dinama spremao izvesti jedanaesterac, VAR soba je pozvala suca da sam pogleda snimka, a nakon nekoliko puta vidi se kako je igrač Istre čisto izbio loptu pa je Lovrić poništio penal i pokazao žuti karton Petkoviću zbog simuliranja. 

76'

Ponestaje snage u redovima Istre. Sve više se povlače i očigledno je kako teško prate ritam utakmice s igračem manje. Dinamo to vješto koristi pa maksimalno drži loptu u svojim nogama. Ipak, 'modri' nisu stvorili ozbiljniju šansu nakon vodećeg gola. 

Komentari 379