To je to što me zanima!

Cijeli Nacional učlanio se u Hajduk, a Morina u Dinamo

Brat i ja se sigurno nećemo učlaniti u Hajduk. Bilo bi to protiv mojih uvjerenja. Nemam ništa protiv Hajduka, no dinamovac sam od malena, rekao je Morina i učlanio se u Dinamo
Vidi originalni članak

Čim je krenula priča o učlanjenju igrača Nacionala u Hajduk, ne prestaju zadirkivanja i podbadanja na moj račun. Da me netko ne bi krivo shvatio, jako cijenim Hajduk, Split i Splićane, ali od malena sam veliki navijač Dinama i Zagreb nosim u srcu, rekao je Korab Morina.

Nakon smjene Ive Zokovića, malonogometni klub Nacional, kao znak podrške predsjedniku Splita, odlučio je sve svoje igrače učlaniti u Hajduk. No, ne baš sve.

- Brat i ja se sigurno nećemo učlaniti u Hajduk. Bilo bi to protiv mojih uvjerenja. Nemam ništa protiv Hajduka, veliki je klub, no dinamovac sam od malena - kaže Korab.

I dok je veći dio Nacionala u poljudskom salonu potpisivao člansku iskaznicu, Korab Morina je potpuno sam isto napravio u makismirskom salonu. Dočekao ga je trener Dinama Zoran Mamić, uručivši mu člansku iskaznicu i dres Dinama s brojem šest, koji aludira na broj osvojenih "Kutija šibica", najpoznatijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

 
Idi na 24sata

Komentari 106

  • mrn 03.03.2016.

    Za "poznavatelje " nogometa i brojače krvnih zrnaca, Korab je rođen u Zagrebu, i onaj tko imalo zna o nogometu zna kaj je napravio za futsal. Ako ne znate, postoji google, ali lakše je pljuckati.

  • 02.03.2016.

    morina a koji je to majke ti

  • dinamit3 01.03.2016.

    ha ha zvizdi poljud 2 2 doma sa predzadnjim osjekom vise nebu ni ovih 3 tisuce doslo vas gledat sta vam vrjede clanstva kad ste slabiji od osjeka pak ce bit 30 boda razlike al vama su suci krivi nist puknuli po golu 2 pol uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare