Obavijesti

Sport

Komentari 133

Nacional se učlanio u Hajduk: Bojkotirat će reprezentaciju!

Nacional se učlanio u Hajduk: Bojkotirat će reprezentaciju!
12

Niti jedan igrač Nacionala više neće nastupati za hrvatsku futsalsku reprezentaciju dok joj je na čelu Mato Stanković, odlučio je predsjednik tog kluba Ivica Đolo. Nacional se učlanio u Hajduk

VIDEO

Ovo je još jedan dokaz kako u hrvatskom nogometu nema sukoba sjevera i juga, nego sukoba onih koji žele boljitak i promjene s onima koji pod svaku cijenu žele zadržati svoje pozicije, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić na dočeku malonogometaša Nacionala koji su se večeras kolektivno učlanili u Hajduk te time ujedno podržali i predsjednika svog najvećeg kluba konkurenta Split Tommy Ivu Zokovića kojega je IO HNS smijenio sa svih funkcija.

- Ovo je podrška i Hajduku i našem najvećem konkurentu, mi smo sportski prijatelji i zato smo došli dati podršku njihovom smijenjenom predsjedniku Ivi Zokoviću. Najveći smo rivali, ali igrači Splita naši su sportski prijatelji i među nama nema zle krvi. Sve radimo za dobrobit hrvatskog futsala - kazao je kapetan Nacionala, hrvatski reprezentativac Tihomir Novak, kojega su sa suigračima dočekali i članovi stručnog stožera Hajduka predvođeni Damirom Burićem, kapetan i njegov zamjenik Lovre Kalinić i Zoran Nižić, član NO Hajduka Zoran Mamić, koji je ujedno i prvi čovjek Split Tommyja, a na poklon su dobili i dres Hajduka s imenom svog kluba na leđima.

Momčad i vodstvo Nacionala svratili su u Split na proputovanju prema Dubrovniku, gdje sutra navečer igraju derbi sa Squareom. Dvorana u Gospinu polju već je rasprodana, sprema se velika fešta i nema sumnje kako će igrači Nacionala biti burno pozdravljeni u Dubrovniku.

A da se opasno zakuhalo na relaciji malonogometaši - krovna kuća hrvatskog nogometa, svjedoči i izjava prvog čovjeka Nacionala Ivice Đole, koju je okupljenima prenio Zoković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Upravo je Đolo izjavio kako niti jedan igrač Nacionala više neće nastupati za reprezentaciju dok joj je na čelu Mato Stanković - prenio je Zoković i najavio za sutra priopćenje Split Tommyja na istu temu.

- Za sada mogu reći da je sve što su o meni iz HNS-a napisali u priopćenju laž. Tužan sam jednako kao što bi se osjećao čovjek kojem nakon 30 godina uzmu njegovo dijete. Upravo toliko sam ja u futsalu kao volonter, potrošio sam preko milijun i pol eura i sada mi netko kaže da ne radim dobro svoj posao. Jasno nam je odakle i zašto sve ovo dolazi. Naše javno učlanjenje u Hajduk te najava podrške Hajdukovu kandidatu za Nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije čelnim ljudima HNS-a očito ne odgovaraju. Ali varaju se ako misle da će ovim nešto postići. Potez naših sportskih prijatelja iz Nacionala najbolji im je dokaz i poruka - istaknuo je Zoković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener