To je to što me zanima!

Korak naprijed u prvenstvu i u kupu, Europa za čistu jedinicu, a za proljeće nada i optimizam!

Hajdukova polusezona bila je turbulentna, rano ispadanje iz Europe i smjena trenera Gustafssona podsjećaju na neke ranije, no optimizam budi kup i prvenstvo te niz bez poraza trenera novog Dambrauskasa.
Vidi originalni članak

Kakvu ocjenu dati Hajduku za upravo završenu polusezonu? Ako ćemo se voditi veličinom kluba i njegovom stogodišnjom tradicijom i rezultatima, onda je to jedva prolazna ocjena, no ako ćemo u obzir uzeti noviju povijest, onda ocjena ipak mora biti nešto viša. Hajduk nekad i Hajduk danas jednostavno nisu isto, osim kad su u pitanju vjerni navijači koji iz godine u godinu podižu standarde i ruše rekorde, kao na zadnjoj utakmici protiv Osijeka, kada je Poljud bio krcat do zadnjega mjesta.  

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • nec.1996 25.12.2021.

    na proljece sa livajom ,tip mi se zgadio do bola bez kicmenjak pokvaren provocira i ne kulturan,,

  • Purger_ 25.12.2021.

    Realno Hajduk ne treba biti prvak HNLa nego trebaju napravit iskorak u Europi i to par godina za redom, a ne da brukaju svoje ime i HNL.

  • 25.12.2021.

    Hajduku nedostaje dobra uprava koja će napraviti kvalitetan program, ne tipa slijedeće godine u ovo vrijeme bit ćemo šampioni. Ovako svake sezone se bacaju milijuni a ništa se ne postiže. Par dobrih rezultata i euforija raste. Onda slijedi hladni tuš i svi su drugi krivi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare