To je to što me zanima!

Korona pustoši i Srbe: Skoro pola reprezentacije neće moći igrati protiv Hrvatske na Euru!

Bude li se EHF držao pravila da mora proteći 14 dana od pozitivnog testa, nitko od njih neće moći igrati u prvom krugu Europskog prvenstva. To je šest igrača, sve redom važnih, za Srbe ogroman hendikep
Vidi originalni članak

Ne da korona mira nikome. Nas je udario tamo gdje nas najviše boli, ali ništa bolje nije ni kod susjeda u Srbiji. Na šest pozitivnih slučajeva stigla su četiri nova, Cupari, Radivojeviću, izborniku Geroni i trojici članova stožera u izolaciji su se priključili Sretenović, Abutović, Pechmalbec i Zelenović, koji se naknadno priključio reprezentaciji umjesto Nenadića kojeg je eliminirala ozljeda.

IZBORNIK UOČI CROATIA KUPA Horvat: Ostali smo bez srednjih, ali oni koji su tu mogu odigrati. Važno je da ostanemo obitelj... EHF-OVA KUHINJA Nebulozno pravilo: Da se Cindrić i Duvnjak oporave do početka, ne smiju igrati prvi krug Eura!?

Bude li se EHF držao pravila da mora proteći 14 dana od pozitivnog testa, nitko od njih neće moći igrati u prvom krugu Europskog prvenstva. To je šest igrača, sve redom važnih, za Srbe ogroman hendikep.

Srbija je još nakon prvih slučajeva otkazala dvije pripremne utakmice s Njemačkom, pa će u Szeged bez ijednog testa. Protiv Srbije igramo 15. siječnja, odnosno igrat će oni koji dotad ostanu zdravi...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MatijaKezele 06.01.2022.

    A svi cjepljeni 😂🤦‍♂️

  • 05.01.2022.

    Da su primili petu dozu zdravlja sad se to ne bi dogodilo

  • Čistokrvni gmo free 05.01.2022.

    Da su se pelcovali nebi imali koronu?🤐

Komentiraj...
Vidi sve komentare