To je to što me zanima!

Korona virus među 'vatrenima'! Zarazio se debitant Budimir

Budimir je proteklih desetak dana proveo u hrvatskoj reprezentaciji za koju je debitirao protiv Švicarske, a igrao je prije dva dana na Maksimiru protiv Francuske. "Upravo idem na drugi test", kratko se javio
Vidi originalni članak

Ante Budimir pozitivan je na korona virus! Prvi je to slučaj u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a potvrdila ga je Osasuna nakon što se novi Dalićev adut testirao u četvrtak prije nego se priključio klupskim treninzima.

POGLEDAJTE VIDEO: "Vatreni" treniraju prije Francuske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budimir je proteklih desetak dana proveo u hrvatskoj reprezentaciji za koju je debitirao protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici, a igrao je prije dva dana na Maksimiru protiv Francuske u Ligi nacija.

Uoči tog dvoboja nije bilo slučajeva ni u jednoj reprezentaciji, pa ostaje pitanje gdje se to Budimir zarazio. Na putovanju u Španjolsku ili, pak, još dok je bio s reprezentacijom. Ako ovo potonje, onda on možda nije i jedini. A u HNS-u ionako su isto već prošli izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan te dva njegova pomoćnika, Luka Milanović, Marijan Kustić, ali i glasnogovornik Tomislav Pacak. Svi su oni bili pozitivni u zadnjih mjesec i pol dana.

- Upoznati smo s Budimirovim pozitivnom testom po povratku u klub. U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje se on zarazio, no možemo naglasiti da su svi igrači i svi članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja koje smo imali tijekom ovog okupljanja, a koje je provodio službeni Uefin partner za testiranje, Synlab, kao i da su svi poštivali propisane epidemiološke mjere. O situaciji su obaviješteni i klubovi naših reprezentativaca te Francuski nogometni savez, a naša liječnička služba je u kontaktu i s nadležnom epidemiološkom službom RH - rekao nam je glasnogovornik Pacak, dok se oglasio i sam Budimir.

BUDIMIR MUKU MUČI Možda mu se otvorilo mjesto u repki, ali se kišobran ne otvara

- Upravo idem na drugi test - kratko nam se javio iz Pamplone.

Prošle srijede u St. Gallenu ostavio je jako dobar dojam, asistirao je Pašaliću za pobjednički gol, dok je prekjučer dobio pola sata protiv svjetskih prvaka. Protiv Švedske nije ulazio u igru.

- Nije bilo treme prije ulaska u igru. Znao sam da ću debitirati, zbog toga sam bio smiren. Eto, na kraju je sve ispalo odlično. Asistirao sam Pašaliću za pobjednički gol i mogu biti ponosan zbog svojeg debija - rekao je prošlog tjedna.

NAVIJAČI, HVALA VAM! Oduševljeni debitant Budimir: Dosad sam samo neuspješno lovio Luku, sad on mene traži!

- Poseban je osjećaj igrati s veličinama poput Luke Modrića. Dosad sam ga gledao u Maksimiru i trčao za njim kad bih u Španjolskoj igrao protiv Real Madrida, a sad je on moj suigrač, traži me loptama.

Bio je to njegov debi za pamćenje, zaigrao je s brojem 14 na leđima.

- Naravno da će dres dobiti svoje posebno mjesto. Dres s debija za Hrvatsku ide mami - ponosno će Ante, koji je na samom kraju prijelaznog roka otišao na posudbu u Osasunu za koju tek treba odigrati prvu utakmicu, ali još će malo morati pričekati.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cicinakitu 16.10.2020.

    Znaci druzio se sa svima negativnima i postao pozitivan???! Sta sad kazete koronaske blejalice? Kako je moguce znanstvenici moji dragi, po duhu svetom, ah da, znanstvenici negiraju boga....

  • 16.10.2020.

    Samo da preživi.

  • It's kišing 16.10.2020.

    Ronaldo zarazio francuze, a oni naše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare