Obavijesti

Sport

Komentari 20

Korona virus među 'vatrenima'! Zarazio se debitant Budimir

Korona virus među 'vatrenima'! Zarazio se debitant Budimir

Budimir je proteklih desetak dana proveo u hrvatskoj reprezentaciji za koju je debitirao protiv Švicarske, a igrao je prije dva dana na Maksimiru protiv Francuske. "Upravo idem na drugi test", kratko se javio

VIDEO

Ante Budimir pozitivan je na korona virus! Prvi je to slučaj u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a potvrdila ga je Osasuna nakon što se novi Dalićev adut testirao u četvrtak prije nego se priključio klupskim treninzima.

POGLEDAJTE VIDEO: "Vatreni" treniraju prije Francuske

Pokretanje videa...

Trening 'vatrenih' uoči Francuza 01:35

Budimir je proteklih desetak dana proveo u hrvatskoj reprezentaciji za koju je debitirao protiv Švicarske u prijateljskoj utakmici, a igrao je prije dva dana na Maksimiru protiv Francuske u Ligi nacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uoči tog dvoboja nije bilo slučajeva ni u jednoj reprezentaciji, pa ostaje pitanje gdje se to Budimir zarazio. Na putovanju u Španjolsku ili, pak, još dok je bio s reprezentacijom. Ako ovo potonje, onda on možda nije i jedini. A u HNS-u ionako su isto već prošli izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan te dva njegova pomoćnika, Luka Milanović, Marijan Kustić, ali i glasnogovornik Tomislav Pacak. Svi su oni bili pozitivni u zadnjih mjesec i pol dana.

- Upoznati smo s Budimirovim pozitivnom testom po povratku u klub. U ovom trenutku nemoguće je reći kada i gdje se on zarazio, no možemo naglasiti da su svi igrači i svi članovi stožera bili negativni na sva tri testiranja koje smo imali tijekom ovog okupljanja, a koje je provodio službeni Uefin partner za testiranje, Synlab, kao i da su svi poštivali propisane epidemiološke mjere. O situaciji su obaviješteni i klubovi naših reprezentativaca te Francuski nogometni savez, a naša liječnička služba je u kontaktu i s nadležnom epidemiološkom službom RH - rekao nam je glasnogovornik Pacak, dok se oglasio i sam Budimir.

Možda mu se otvorilo mjesto u repki, ali se kišobran ne otvara
Možda mu se otvorilo mjesto u repki, ali se kišobran ne otvara

- Upravo idem na drugi test - kratko nam se javio iz Pamplone.

Prošle srijede u St. Gallenu ostavio je jako dobar dojam, asistirao je Pašaliću za pobjednički gol, dok je prekjučer dobio pola sata protiv svjetskih prvaka. Protiv Švedske nije ulazio u igru.

International Friendly - Switzerland v Croatia

- Nije bilo treme prije ulaska u igru. Znao sam da ću debitirati, zbog toga sam bio smiren. Eto, na kraju je sve ispalo odlično. Asistirao sam Pašaliću za pobjednički gol i mogu biti ponosan zbog svojeg debija - rekao je prošlog tjedna.

Oduševljeni debitant Budimir: Dosad sam samo neuspješno lovio Luku, sad on mene traži!
Oduševljeni debitant Budimir: Dosad sam samo neuspješno lovio Luku, sad on mene traži!

- Poseban je osjećaj igrati s veličinama poput Luke Modrića. Dosad sam ga gledao u Maksimiru i trčao za njim kad bih u Španjolskoj igrao protiv Real Madrida, a sad je on moj suigrač, traži me loptama.

Bio je to njegov debi za pamćenje, zaigrao je s brojem 14 na leđima.

- Naravno da će dres dobiti svoje posebno mjesto. Dres s debija za Hrvatsku ide mami - ponosno će Ante, koji je na samom kraju prijelaznog roka otišao na posudbu u Osasunu za koju tek treba odigrati prvu utakmicu, ali još će malo morati pričekati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu