To je to što me zanima!

Košarkaši Hemofarma umorni i gladni još su morali gurati bus

Zahvalio bih Omeroviću. Da nije bilo njega, ne znam kako bismo izdržali po onom nevremenu. Čovjek nam je donosio hranu i vodu, prepričao je košarkaš Hemofarma
Vidi originalni članak

Košarkaši Hemofarma odgodili su susret regionalne ABA lige s Cibonom, koji se trebao igrati u subotu u Vršcu, a do daljnjega ostaju u Širokom Brijegu. Možda čak i tjedan dana.

- Sad se zovemo Hemofarm Široki - našalio se Nebojša Bogavac, trener momčadi iz Vršca, ali njihov dolazak u Široki Brijeg bio je prava drama. Iz Vršca su krenuli u petak ujutro u 9 sati, a dolazak u Široki Brijeg planiran je bio za subotu rano ujutro. Međutim, snježno nevrijeme koje je zahvatilo BiH nije mimoišlo ni njih.

- Čak 30 sati bili smo u zatrpani selu Drežnica, 24 sata je trebalo ekipi iz Jablanice da se probije do nas, a još šest sati ekipa iz Mostara probijala je put. Tih 30 kilometara od Drežnice do Mostara vozili smo se tri i pol sata, smjestili su nas u hotel Ero da se okrijepimo – rekao je Mladen Pantić, košarkaš Hemofarma, misleći kako je dolaskom u Mostar riješen njihov problem.

No njihovim problemima nije se nazirao kraj. Gladni, žedni i umorni još su morali i gurati autobus u centru Mostara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lovac_u_mutnom 08.02.2012.

    Koji Omerović?

  • Feliks6 08.02.2012.

    a jadni srbići... kako ih žalim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare