To je to što me zanima!

Košarkaši i vaterpolisti igrat će u isto vrijeme: Evo gdje gledati

Hrvatski košarkaši igraju važnu utakmicu grupne faze Eurobasketa protiv Italije s početkom u 21 sat, a samo pola sata prije počinje i dvoboj 'barakuda' i Gruzije
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolisti remijem protiv Grčke (5-5)  osigurali su izravan plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva gdje ih čeka Gruzija, a susret će se igrati u utorak 6. rujna s početkom u 20.30 što je službeno potvrdio LEN (Europska organizacija vodenih sportova). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prvotno je najavljeno da će se točno vrijeme početka utakmice naknadno objaviti, a da bi isto trebalo biti u 19 ili 20.30 sati i to zbog organizacije televizijskog prijenosa, a problem je što u odabranom terminu i hrvatski košarkaši imaju važnu utakmicu. 

Igraju protiv Italije u grupnoj fazi Eurobasketa s početkom u 21 sat, a s obzirom na to da HTV ima prava na prijenose hrvatske reprezentacije pretpostavka je da će simultano prenositi oba susreta. 

Iako se utakmica protiv Italije na Eurobasketu može pratiti i na SportKlubu, neobično je što nije dogovoreno da vaterpolisti igraju u 19 sati kako bi ljubitelji ovih sportova mogli pogledati obje utakmice. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nifima21 04.09.2022.

    Dinamo igra taj dan, sve drugo nebitno

  • zicer10 04.09.2022.

    Košarku pratiti na tv-u, a vaterpolo slušati na radiju, ionako se većina toga ni ne vidi

  • no sleep 04.09.2022.

    Trebali smo grke razmontirat u obje tekme

Komentiraj...
Vidi sve komentare