To je to što me zanima!

Kosovo lobira kod Fife: Katarci, dajte nam taj čudesni stadion

Stadion 974 izgrađen je od brodskih kontejnera i modularnog čelika. Nalazi se u Dohi. Po završetku svjetske smotre Fifa i Katar to će sportsko zdanje donirati jednoj od članica krovne svjetske nogometne organizacije
Vidi originalni članak

Kosovo je zatražilo od Fife da mu pokloni stadion 974, koji je izgrađen od brodskih kontejnera i modularnog čelika. Nalazi se u Dohi.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači zastavom podržali 'vatrene'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po završetku prvenstva taj će stadion biti poklonjen nekoj od država članica Fife. Kosovo se smatra jednim od favorita za dobivanje spomenutog sportskog zdanja. To je prvi montažni stadion u povijesti svjetskih prvenstava. Na njegovu mjestu bit će izgrađen park.

Na spomenutom će se stadionu igrati i jedna četvrtfinalna utakmica. Kapacitet je stadiona 44.000 sjedećih mjesta. Ime je dobio po broju kontejnera od kojih je sagrađen.

U ponedjeljak se na ovom stadionu igra utakmica drugog kola grupe G između Brazila i Švicarske (17 sati).

RAZVILI OGROMNU ZASTAVU Reporteri 24sata uživo iz Dohe: Navijačka ludnica od jutarnjih sati uoči dvoboja s Kanadom OSMIJEH OD UHA DO UHA VIDEO Messi poveo ludnicu na travnjaku, a onda u svlačionici: Pogledajte slavlje Argentinaca

Idi na 24sata

Komentari 4

  • axl44 27.11.2022.

    Ajd zamisli kak će srbi biti sretni ako Kosovo dobije stadion od fife 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • ćuko 27.11.2022.

    Već se vidi sa Zagrebačke obilaznice.

  • korisnik10 27.11.2022.

    Šta HNS radi??  Ako im se donira, onda ne mogu opljackati? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare