To je to što me zanima!

Kostarika bi htjela prijateljsku protiv nas jer smo 'slični Srbiji'

Ne komentiramo nikada dogovore oko prijateljskih utakmica prije nego je nešto dogovoreno i potvrđeno, rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak. Počeli su dogovori oko prijateljskih utakmica
Vidi originalni članak

Nakon reprezentacije Perua, i nogometna reprezentacija Kostarike zainteresirana je za igranje prijateljske utakmice s Hrvatskom u ožujku kako bi se pripremila za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, izjavio je trener te srednjoameričke zemlje Óscar Ramírez.

- Razgovao sam s Rodolfom Villalobosom (predsjednik nogometnog saveza Kostarike, op.a.) o utakmicama koje bismo mogli igrati u ožujku. Ima kandidata, a Hrvatska je jedna od mogućnosti jer je slična Srbiji - rekao je trener Óscar Ramírez za internetske sportske novine Yashin Quesada.

Izbornik našeg protivnika na SP-u Nigerije, Gernot Rohr, nakon ždrijeba u Moskvi izjavio je kako bi volio igrati prijateljsku utakmicu protiv Srbije jer "igra sličan nogomet kao Hrvatska".

INTERVJU Subašić: Previše ljudi u našem nogometu drži glavu u pijesku

Kostarika će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u skupini E sa Srbijom, Švicarskom i Brazilom

- Kao pripremu za utakmicu protiv Švicarske razmatramo Island i Irsku, ali još ništa nismo konkretno dogovorili - kazao je Ramírez.

Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a, rekao je u utorak Hini: 

- Ne komentiramo nikada dogovore oko prijateljskih utakmica prije nego je nešto dogovoreno i potvrđeno. A kada se to dogodi, odmah objavimo na internetskoj stranici HNS-a. Dogovor o protivnicima za ožujak može biti postignut sutra, ali i za mjesec dana.

STALNO JE DAN HNS je u problemima: Kamp im ne odgovara zbog 'bijelih noći'?

Hrvatska bi mogla igrati s Peruom u ožujku u Sjedinjenim Državama, izvijestile su peruanske sportske novine D'Enganche navodeći da je HNS poslao ponudu Peruanskom nogometnom savezu. Kao drugi mogući protivnik toj južnoameričkoj reprezentaciji naveden je Island.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 13.12.2017.

    Šuker će nama dogovotit Farske otoke, Maltu i jednu crnačku reprezentaciju, a njih će glumiti Ciprani ofarbani u crno.

  • Karlo Butić Butigol 13.12.2017.

    Srbij nije losa ekipa,ali usporedit ih s nama je smjesno,igrali su bolje nego mi u ovim kvalifikacijama,ali i ptice na grani znaju da smo mi imali amatera na klupi,sad s Dalicem je ipak druga stvar.Nemozes usporedivat igrace koji igraju u prosjecnim Europskim klubovima poput Southamptona,Schalkea,Lazia,Newcaastlea s igracima koji igraju u Realu,Barceloni,Juventusu,Atleticu...i s igracima koji zabijaju i asistiraju u utakmicama poput finala Lige Prvaka ili El Classica...pa zadnjih 5 godina zaredom je Hrvat osvojio Ligu Prvaka,a cak 3 puta su zabili u finalu(2xMandzo i 1 Rakitic)i Modric je asistirao u 2 finala.Nama je glavni igrac najbolji veznjak svijeta,desetka Real Madrida,koji je 3.godinu zaredom izabrab u najbolju momcad godine,koji je dobio nagradu za najboljeg veznjaka Lige Prvaka...a njima Matic koji je dobar zadnji vezni razbijac,ali nista posebno,jer nebi ga se Chelsea tako olako rjesio!Realno gledajuci igracki kadar mi smo negdje 10.na svijetu,a oni negdje 18.,a po igri smo slicni jer oboje igramo dosadan spori zaostali"jugoslavenski"stil nogometa!!

  • neki tamo lik 13.12.2017.

    Nažalost na primjeru prijateljskih utakmica se vidi koliko HNS loše radi. Umjesto da se ide dogovoriti sa Urugvajom, Kolumbijom ili Brazilom, oni će opet po svom i birati slabe protivnike. Žao mi je što Dalića ništa ne slušaju, on je jedini pametan tamo ali Šuker voli $$$ i boli ga briga s kim igra Hrvatska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare