To je to što me zanima!

Kostelić je uspješno operiran: Ivica na stazi za mjesec dana!

Ivici je odstranjen komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena. Ako rehabilitacija bude tekla po planu, hrvatski skijaš će na stazu već za mjesec dana!
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić uspješno je operiran! Najbitnija je to informacija koja stiže iz Basela gdje je u klinici Bruderholz Ivici odstranjen komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena. 

Hrvatski skijaš je oko sat vremena bio na operacijskom stolu, a desno koljeno je operirao već nevjerojatni deveti put u karijeri!

Liječnička ekipa sumnja kako je do puknuća meniska došlo prilikom doskoka kod velikih skokova na spustu u Sočiju ovog vikenda. Koljeno ga je silno boljelo i nije ga mogao do kraja ispružiti. Strahovalo se da će mu otpasti cijela sezona, nije se htjelo ni naglas izgovoriti o mogućem kraju karijere, ali Ivica će na stazu već za nešto manje od mjesec dana! 

Do srijede će ostati u Baselu, a onda rehabilitaciju nastavlja u Daruvarskim toplicama.  

Iako bez treninga i vjerojatno ne u najboljoj formi, 'profesor' će imati realne šanse za obranu Velikog kristalnog globusa. 

Ako sve bude po planu, skijati bi već mogao u Kranjskoj Gori 10. i 11. ožujka. Po FIS-ovom kalendaru, propustit će Bansko, Moskvu, Crans-Montanu i Kvitfjell, odnosno devet utrka (slalom, paralel-slalom, dva veleslaloma, četiri Super G-a i spust).

Idi na 24sata

Komentari 75

  • EZEL44 15.02.2012.

    samo Ivice završi što si započeo..želimo Ti brz oporavak ! i brz povratak na staze, nedaj im puno da se vesele tvom izbivanju ..neka pate..IVICA je prvak svijeta!

  • Foky 14.02.2012.

    ''Ivica na stazi za mjesec dana!''... za mjesec dana je sezona gotova... Ivice, sretan ti i brz oporavak!

  • mazaluna 14.02.2012.

    Sretno Ivek i zapamti nije u šoldima sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare