Obavijesti

Sport

Komentari 75

Kostelić je uspješno operiran: Ivica na stazi za mjesec dana!

Kostelić je uspješno operiran: Ivica na stazi za mjesec dana!
1

Ivici je odstranjen komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena. Ako rehabilitacija bude tekla po planu, hrvatski skijaš će na stazu već za mjesec dana!

VIDEO

Ivica Kostelić uspješno je operiran! Najbitnija je to informacija koja stiže iz Basela gdje je u klinici Bruderholz Ivici odstranjen komadić puknutog medijalnog meniska desnog koljena. 

Hrvatski skijaš je oko sat vremena bio na operacijskom stolu, a desno koljeno je operirao već nevjerojatni deveti put u karijeri!

Liječnička ekipa sumnja kako je do puknuća meniska došlo prilikom doskoka kod velikih skokova na spustu u Sočiju ovog vikenda. Koljeno ga je silno boljelo i nije ga mogao do kraja ispružiti. Strahovalo se da će mu otpasti cijela sezona, nije se htjelo ni naglas izgovoriti o mogućem kraju karijere, ali Ivica će na stazu već za nešto manje od mjesec dana! 

Do srijede će ostati u Baselu, a onda rehabilitaciju nastavlja u Daruvarskim toplicama.  

Iako bez treninga i vjerojatno ne u najboljoj formi, 'profesor' će imati realne šanse za obranu Velikog kristalnog globusa. 

Ako sve bude po planu, skijati bi već mogao u Kranjskoj Gori 10. i 11. ožujka. Po FIS-ovom kalendaru, propustit će Bansko, Moskvu, Crans-Montanu i Kvitfjell, odnosno devet utrka (slalom, paralel-slalom, dva veleslaloma, četiri Super G-a i spust).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo