To je to što me zanima!

Kostelić: Ovo su Olimpijske igre, a ne neka školska utrka

Spasila me ova postava staze i to sam rekao odmah između vožnji da će ovo biti druga stvar. Tu se odvajalo žito od kukolja, rekao je Ivica nakon devetog mjesta
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić završio je Zimske olimpijske igre u Sočiju devetim mjestom u slalomu nakon što je u prvoj vožnji bio tek 21. Naš najbolji hrvatski skijaš ponovo je izrazio nezadovoljstvo postavljenom prvom vožnjom te dao upute kako bi olimpijski slalom trebao izgledati.

- Spasila me ova postava staze i to sam rekao odmah između vožnji da će ovo biti druga stvar. Tu se odvajalo žito od kukolja. Nisam nezadovoljan, moram shvatiti da Svjetski kup ide u tom smjeru. Puno ima više onih koji nisu tehnički potkovani za teške staze. Ovo su Olimpijske igre, a ne neka školska utrka, zato su pobijedili najbolji. Hirscher i Kristofferson su se zahvalili na stazi. Ova staza čini selekciju, prva vožnja od 46 sekundi je sramota za Olimpijske igre, zato imamo prazne tribine - rekao je za HRT Kostelić nakon utrke te je nastavio:

Većina koja nije zadovoljna govorila je svašta, ali nek' se priča. Ovako je Svjetski kup nekad izgledao. Vožnja je bila zanimljiva posebno za gledatelje, a za natjecatelje je bila prava zahtjevna staza, bez zafrkancije. Žao mi je da nema više ovakvih staza u Svjetskom kupu. Zaslužio je pobijediti onaj tko može voziti teške staze. Imate staze na kojima 59. prvi ispada, a to nikog ne zanima. Ljudi očekuju poteze...

Na kraju je ukratko sažeo Igre u Sočiju.

- Sretan sam, imam medalju u džepu.

Matt: Ovo je vrhunac moje karijere

Novi olimpijski prvak u slalomu Mario Matt kratko je izrazio svoje dojmove nakon pobjede.

Ovo je vrhunac moje karijere na posljednjim Igrama. Staza je bila jako zahtjevna, nije bilo lako skijati - rekao je Mario Matt.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • dostavljačica 23.02.2014.

    kao i uvijek nitko nije pametniji i sposobniji od nas.Trebamo se sramiti i onaj stari isfrustrirani TATA i SINEK glupim izjavama. Pa kada su ostale staze ove sezone bile bez veze zašto si završavao tamo gdje već. Bahatosti prezime ti je Kostelići a sada purgeri lupajte minuse

  • AlexSchrader 23.02.2014.

    Bravo Za stazu...Takve treba vise,jer to so OI i samo najbolji i najjaci mozu da pobjedu...a ne da svaki muzicar skija na OI. Bravo Kostelic!!!!

  • Kati 23.02.2014.

    odlično..uzbudljivo..sjajno..čestitam Matuu.. U ženskom slalomu ajme majko moja Janica bi ih samljela za dvi sek. Jana je gledala s nevjericom što žene rade hop..hop..

Komentiraj...
Vidi sve komentare