To je to što me zanima!

Kouao zapeo na liječničkom u Dinamu. Nova meta 'modrih' sad je bivši kapetan Hajduka!

Dinamov dr. Smodek nije dao zeleno svjetlo za dolazak Koffija Kouaoua zbog problema s hrskavicom, pa u Maksimiru razmišljaju što napraviti s desnim bekom Metza. Njegovi problemi ipak nisu kao Drmićevi...
Vidi originalni članak

U Dinamu opet sve po starom. Koffi Kouao (25) stigao je u srijedu u Zagreb, krenuo na liječničke preglede, a oni su ustanovili probleme s koljenom. Ovoga puta u pitanju je hrskavica kod desnog beka Metza, pa dr. Smodek nije dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje u Dinamo. I poslije dugog vijećanja u Maksimiru bi mogli odustati od tog posla, iako ništa još nije definitivno propalo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I sad se opet u Maksimiru traga za novim rješenjem na desnom boku. Stefan Ristovski bit će u nastavku sezone prva opcija "modrih" na toj poziciji, priliku čeka i 17-godišnji Noa Mikić, dok će Sadegh Moharrami do kraja sezone biti izvan stroja. A Jakirović jasno želi novu opciju na toj desnoj strani zadnje linije.

U Dinamu ne sjede mirno, novi "pick" hrvatskog prvaka za tu poziciju je - Fran Tudor (28)! Kapetan poljskog prvaka Rakowa, rođeni Zagrepčanin, ali i bivši igrač splitskog Hajduka! Tržišna vrijednost Tudora iznosi 3,5 milijuna eura, ali "modri" vjeruju kako bi ga mogli dobiti i po nešto nižoj cijeni. 

Priča oko desnog beka bit će zanimljiva do kraja prijelaznog roka koji za hrvatske klubove završava 15. veljače. U Dinamu još razmišljaju što napraviti s Koffijem Kouaom, doznajemo kako njegovi problemi s hrskavicom nisu toliko zeznuti kao u slučaju Josipa Drmića koji je na koncu postao novi igrač Dinama. Kouao je i dalje u Zagrebu, čeka odluku Dinamovih čelnika, a polako se razvija priča o interesu hrvatskog prvaka za Frana Tudora, koji je u četiri utakmice, u sudarima s Rijekom i Zagrebom, kao i u Kup-utakmicama protiv Jalžabeta i Vrapča, nosio kapetansku u Hajduku.

Dinamovi liječnički pregledi posljednjih su mjeseci postala noćna mora za sve nogometaše i liječnička služba "modrih" gotovo svakome pronađe neku manu. Tako je na ljeto tjednima u Maksimiru boravio Alžirac Yacine Titraoui, na koncu pao na liječničkom pregledu, a onda odigrao fantastičnu polusezonu nakon koje ga želi francuski Montpellier.

Slična je situacija bila i s Bogdanom Mihajličenkom, ukrajinskim braničem koji je kasnije stigao u Maksimir, ali se nije dugo zadržao u Dinamu. I dok su liječnički problemi u Maksimiru sve stroži, Dinamo iz dana u dan ima sve više ozlijeđenih igrača. Sergej Jakirović danas zbog ozljeda ne može računati na Stojkovića, Kačavendu, Šutala, Moharramija i Emrelija.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • bluewhite 03.02.2024.

    Osim uprave,mislite li da trener zadovoljava uvjete europskog dinama?

  • bum5bar 03.02.2024.

    Bre kalo je idealan za ajduka to mu prezime kaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare