Obavijesti

Sport

Komentari 155

Kouao zapeo na liječničkom u Dinamu. Nova meta 'modrih' sad je bivši kapetan Hajduka!

Kouao zapeo na liječničkom u Dinamu. Nova meta 'modrih' sad je bivši kapetan Hajduka!
2

Dinamov dr. Smodek nije dao zeleno svjetlo za dolazak Koffija Kouaoua zbog problema s hrskavicom, pa u Maksimiru razmišljaju što napraviti s desnim bekom Metza. Njegovi problemi ipak nisu kao Drmićevi...

VIDEO

U Dinamu opet sve po starom. Koffi Kouao (25) stigao je u srijedu u Zagreb, krenuo na liječničke preglede, a oni su ustanovili probleme s koljenom. Ovoga puta u pitanju je hrskavica kod desnog beka Metza, pa dr. Smodek nije dao zeleno svjetlo za njegovo dovođenje u Dinamo. I poslije dugog vijećanja u Maksimiru bi mogli odustati od tog posla, iako ništa još nije definitivno propalo.

Pokretanje videa...

dinamo 00:28

I sad se opet u Maksimiru traga za novim rješenjem na desnom boku. Stefan Ristovski bit će u nastavku sezone prva opcija "modrih" na toj poziciji, priliku čeka i 17-godišnji Noa Mikić, dok će Sadegh Moharrami do kraja sezone biti izvan stroja. A Jakirović jasno želi novu opciju na toj desnoj strani zadnje linije.

U Dinamu ne sjede mirno, novi "pick" hrvatskog prvaka za tu poziciju je - Fran Tudor (28)! Kapetan poljskog prvaka Rakowa, rođeni Zagrepčanin, ali i bivši igrač splitskog Hajduka! Tržišna vrijednost Tudora iznosi 3,5 milijuna eura, ali "modri" vjeruju kako bi ga mogli dobiti i po nešto nižoj cijeni. 

Priča oko desnog beka bit će zanimljiva do kraja prijelaznog roka koji za hrvatske klubove završava 15. veljače. U Dinamu još razmišljaju što napraviti s Koffijem Kouaom, doznajemo kako njegovi problemi s hrskavicom nisu toliko zeznuti kao u slučaju Josipa Drmića koji je na koncu postao novi igrač Dinama. Kouao je i dalje u Zagrebu, čeka odluku Dinamovih čelnika, a polako se razvija priča o interesu hrvatskog prvaka za Frana Tudora, koji je u četiri utakmice, u sudarima s Rijekom i Zagrebom, kao i u Kup-utakmicama protiv Jalžabeta i Vrapča, nosio kapetansku u Hajduku.

Dinamovi liječnički pregledi posljednjih su mjeseci postala noćna mora za sve nogometaše i liječnička služba "modrih" gotovo svakome pronađe neku manu. Tako je na ljeto tjednima u Maksimiru boravio Alžirac Yacine Titraoui, na koncu pao na liječničkom pregledu, a onda odigrao fantastičnu polusezonu nakon koje ga želi francuski Montpellier.

Slična je situacija bila i s Bogdanom Mihajličenkom, ukrajinskim braničem koji je kasnije stigao u Maksimir, ali se nije dugo zadržao u Dinamu. I dok su liječnički problemi u Maksimiru sve stroži, Dinamo iz dana u dan ima sve više ozlijeđenih igrača. Sergej Jakirović danas zbog ozljeda ne može računati na Stojkovića, Kačavendu, Šutala, Moharramija i Emrelija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao