To je to što me zanima!

Kouassi, daj nas spasi: Didier Drogba s Poljuda pravi je hit...

Navijače je zaludio golom Lokomotivi u finalu Kupa i saltom. Jeana Kouassija (18) suigrači u Hajduku od milja zovu Kvasina. Vrlo je brzo postao ljubimac navijača...
Vidi originalni članak

Jako je skroman. Novcem koji zaradi u Hajduku plati režije, sebi ostavi nešto sitno za džeparac i ostalo šalje obitelji, koja živi vrlo skromno, kaže Kouassijev zastupnik Darko Smoljan.

- Kupio sam mu dva para kopački i laptop, kome se silno obradovao jer mu je internet jedina veza s obitelji - otkrio je Smoljan i dodao kako Jean jedva čeka kraj sezone, da napokon otputuje kući.

Sa 16 godina napustio je rodni dom u N’Damienu u Obali Bjelokosti, a ove je zime stigao u Split. U samo nekoliko mjeseci postao je ljubimac Torcide, zabio je 4000. gol u službenim utakmicama Hajduka, a u srijedu je gotovo sam režirao pobjedu nad Lokomotivom. 

Navijači su mu dali nadimak Drogba, a suigrači ga zovu Kvasina. Svoje golove proslavlja trostrukim premetom te saltom, a jedan je od rijetkih nogometaša u HNL-u koji imaju internetsku stranicu (jeanevrardkouassi.com). Sanja nove pozive izbornika, a na pitanje bi li igrao za Hrvatsku začudio se:

- Kako? Pa ja sam iz Obale Bjelokosti!

Spomenuli su Eduarda i Sammira, a on se nasmijao:

- Ako će me primiti tako dobro kao u Hajduku, nemam ništa protiv.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • polo90 11.05.2013.

    Evo još jedan komentar kada vidim ove o starosti to jest godinama ,pa zar se nevidi da momak ima 180 godina ,to jest centimetara .Ovo gotovo da čovjek ne povjeruje kakvi smo mi to ljudi ,dobro da nije nitko napisao da je neka kornjača igrala za hajduk ,mislim da je sve skupa prestrašno i glupo.

  • polo90 11.05.2013.

    Mislim da je pun pogodak ,momak je pokazao zavidno znanje i rutinu ,koju nemaju i puno iskusniji to jest stariji igrači .

  • ruka pravde1 11.05.2013.

    Znam jedino to što je od jeseni u Dinamu jer na Poljudu su nesposobni da zadrže takvog igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare