To je to što me zanima!

Kouassi gledao pobjedu 'bilih' pa otputovao u Kinu na potpis

Posao je zaključen prije tri dana, no zbog praznika i procedure ishodovanja vize, Jean je danas krenuo na put, potvrdio nam je jedan od Kouassijevih zastupnika
Vidi originalni članak

Nakon što je u nedjelju u društvu supruge Aminate i sina Ivana na Poljudu odgledao pobjedu Hajduka protiv Slaven Belupa, napadač Hajduka Jean Evrard Kouassi otputovao je jutros preko Pariza u Kinu, gdje bi se nakon liječničkog pregleda i potpisa ugovora trebao priključiti pripremama momčadi Sven Gorana Erikssona - Šangaj SIPG.

Transfer Kouassija u Kinu od vitalne je važnosti za Hajduk, stoga su Splićani jako oprezni s objavom informacije o prodaji svog napadača. No činjenicu da je Kouassi otputovao u Kinu, potvrdio nam je jutros jedan od njegovih zastupnika Arsen Harčević.

- Posao je zaključen prije tri dana, no zbog praznika i procedure ishodovanja vize, Jean je tek danas krenuo na put. Žao mu je što odlazi iz Hajduka, no svjestan je kako svojim odlaskom pomaže i sebi i klubu - kazao je Harčević.

Tomislav Gabelić

Na Poljud je Kouassi stigao bez odštete, u bijelom dresu proveo je pune dvije godine, u kojima je odigrao 78 službenih utakmica i postigao 18 golova. Od prvog dana postao je ljubimac navijača, koje je oduševio dobrim igrama, ali i neposrednošću i akrobatskim skokovima nakon postignutih golova. Odšteta, koja se dijeli u omjeru 70-30 u korist kluba, procjenjuje se na preko 2 milijuna eura, a Kouassi bi u Šangaju sa svim bonusima mogao zarađivati i do milijun dolara po sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • benitooo 16.02.2015.

    šteta sretno kvasina

  • ivan93zg 16.02.2015.

    sretno kvasina!!!

  • arsenal 19 16.02.2015.

    Stvarno se super uklopio od prvog dana,prilagodio na Split, a najjače sinu dao ime Ivan.Sretno Jean.

Komentiraj...
Vidi sve komentare