To je to što me zanima!

Kouassi u Splitu: Hajdukovci u Zagreb, hajdukovci iz Zagreba

Stanko Poklepović i Lovre Kalinić ovaj su četvrtak krenuli iz Splita prema Zagrebu kako bi se priključili momčadi, a u suprotnom smjeru otišli su Peyrek i Kouassi...
Vidi originalni članak

Prometno je bilo na relaciji Split-Zagreb. U različitim smjerovima i po različitim poslovima putovali su u četvrtak između dva najveća hrvatska grada novi trener Hajduka Stanko Poklepović, igrači Lovre Kalinić i Jean Kouassi te, na koncu, kondicijski trener Boris Peyrek.

Prema Zagrebu su krenuli Stanko Poklepović i Lovre Kalinić kako bi se priključili ostatku momčadi koja je nakon Rijeke odmah produžila u hotel Panorama gdje će dočekati subotnji ogled s Lokomotivom.

Poklepović je tek preuzeo funkciju, dok je Kalinić prebolio virozu i trebao bi zauzeti svoje mjesto među vratnicama.

Nakon Tudora, svojevoljno otišao i Peyrek

Za razliku od njih dvojice, druga su dvojica putnika neočekivano krenula prema Splitu. Najprije kondicijski trener Peyrek, koji je svojevoljno napustio momčad!? Službena je verzija da kondicijski trener odlazi "privremeno, iz osobnih razloga", a neslužbena kako je u pitanju neslaganje unutar stručnog stožera, zbog čega je Peyrek nenadano "digao sidro" i autobusom krenuo prema Splitu.

Za njim je sinoć zrakoplovom krenuo i Jean Kouassi, koji je iz Pariza trebao krenuti prema Šangaju, no zbog kineske Nove godine i nemogućnosti ishodovanja vize u Parizu vratio se u Hrvatsku. U Splitu će biti do utorka, kad bi opet trebao po vizu u Zagreb, pa potom preko Istanbula do Šangaja, gdje ga čeka Sven-Göran Eriksson.

Važno je napomenuti da Kouassi neće biti u konkurenciji za utakmicu s Lokomotivom, a njegovi agenti i čelnici Hajduka tvrde kako ni transfer nije u pitanju. Čim se riješe formalnosti, Kouassi će otputovati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lisabon 20.02.2015.

    Ovo je stvarno neozbiljno.Pa Kina ima veleposlanstvo u Zagrebu.Zasto ici u Pariz po vizu?I sad pise da ce u utorak u Zagreb po vizu!!!!!!!!!!A da bi saznali da je kineska nova godina isto nije trebalo putovati u Pariz.To naime svi normalni ljudi znaju,a ako neznaju onda pitas u Zagrebu u kineskom veleposlanstvu.Covjece ovo u Hajduku je sprdnja i nerad samo takav.Sramota za klub.

  • El Tractor 20.02.2015.

    Interesantan članak...

  • stric Bedanec 20.02.2015.

    Pišeš gluposti, ne pišeš gluposti pa ponovo pišeš gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare