To je to što me zanima!

Kouassija razveselio 'mali brat' Sam: On me redovito nasmije

U posjet ponajboljem Hajdukovu nogometašu Jeanu Kouassiju došao je rođak Sam, kojeg od rođenja zove 'malim bratom'. Sam je glavni razlog za široki Jeanov osmijeh
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana Jean Kouassi je primjetno dobro raspoložen, a za osmjeh na njegovom licu nije zaslužna samo dobra igra u dresu Hajduka, nego posjet Sama, njegovog 'malog brata'. 

Sam je sin Kouasijevog menadžera, Nijemca Mattiasa Feuricha i njegove rođakinje iz Obale Bjelokosti Chrestelle, no to ne sprečava Hajdukova prvotimca da ga od rođenja zove 'malim bratom', te se prema njemu odnosi zaštitnički. 

- Jean je moj veliki uzor, a iznenadilo me koliko je popularan u Splitu, stalno ga zaustavljaju i žele se rukovati i slikati s njim - kazao nam je desetogodišnji Sam, koji s obitelji živi u Berlinu i redovito prati što se događa u Hajduku. 

- Hoće li ova priča izaći na Hajdukovoj internet stranici - upitao nas je sramežljivo i otkrio kako osim njemačkog, govori i engleski, koji uči u školi, te francuski koji je naučio u komunikaciji s majkom i Jeanom, a zna i poneku hrvatsku riječ.

- Hajduk, Split, Torcida... - nabraja dječačić, koji i sam trenira nogomet u Berlinu i mašta kako bi mogao krenuti stopama 'big brothera' Jeana.

Jean Kouassi ima dva brata i dvije sestre, njegova obitelj je velika, no na žalost rijetko ih ima prigodu posjetiti u Obali Bjelokosti, stoga se jako obradovao 'malom bratu'. 

- Sam me redovito nasmije, s njim nikad nije dosadno - kazao je Kouassi, čiji menadžer Feurich ima nogometnu akademiju u Obali Bjelokosti.

Tamo ga je otkrio kao desetogodišnjaka i od tada sa suprugom brine o njegovoj karijeri.

- Jean je krasan momak, drago mi je da je ovako dobro primljen u Hajduku i da pokazuje veliki potencijal. Siguran sam da može još puno bolje igrati i da će to uskoro i pokazati - zaključio je Feurich.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • davidmilak 10.07.2013.

    Samo cu jedno reci kouassi je trenutno jedan od najboljih igraca hajduka a samo je pukom srecom zavrsio na poljudu,sta ocu reci za klub bez previse love moze imati dobar tim a bitno je da ulaze u omladinsku skolu i da ima 3-4 skauta posebno za afriku jer su jako dobri igraci a jeftini i mladi sta znaci ti igraci kasnije donose profit klubu znaci omladinska skola plus dobar skauting znaci i dobar tim bez pustih milijuna!

  • ratkapa 10.07.2013.

    Dva Dzeka!

  • gunner07 10.07.2013.

    još da igra u dinamu za njega bi se moglo reć da je i uspiješan nogometaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare