Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Kouassija razveselio 'mali brat' Sam: On me redovito nasmije

U posjet ponajboljem Hajdukovu nogometašu Jeanu Kouassiju došao je rođak Sam, kojeg od rođenja zove 'malim bratom'. Sam je glavni razlog za široki Jeanov osmijeh

Tomislav Gabelić
Foto: Tomislav Gabelić
16 komentara

Posljednjih nekoliko dana Jean Kouassi je primjetno dobro raspoložen, a za osmjeh na njegovom licu nije zaslužna samo dobra igra u dresu Hajduka, nego posjet Sama, njegovog 'malog brata'. 

Sam je sin Kouasijevog menadžera, Nijemca Mattiasa Feuricha i njegove rođakinje iz Obale Bjelokosti Chrestelle, no to ne sprečava Hajdukova prvotimca da ga od rođenja zove 'malim bratom', te se prema njemu odnosi zaštitnički. 

- Jean je moj veliki uzor, a iznenadilo me koliko je popularan u Splitu, stalno ga zaustavljaju i žele se rukovati i slikati s njim - kazao nam je desetogodišnji Sam, koji s obitelji živi u Berlinu i redovito prati što se događa u Hajduku. 

- Hoće li ova priča izaći na Hajdukovoj internet stranici - upitao nas je sramežljivo i otkrio kako osim njemačkog, govori i engleski, koji uči u školi, te francuski koji je naučio u komunikaciji s majkom i Jeanom, a zna i poneku hrvatsku riječ.

- Hajduk, Split, Torcida... - nabraja dječačić, koji i sam trenira nogomet u Berlinu i mašta kako bi mogao krenuti stopama 'big brothera' Jeana.

Jean Kouassi ima dva brata i dvije sestre, njegova obitelj je velika, no na žalost rijetko ih ima prigodu posjetiti u Obali Bjelokosti, stoga se jako obradovao 'malom bratu'. 

- Sam me redovito nasmije, s njim nikad nije dosadno - kazao je Kouassi, čiji menadžer Feurich ima nogometnu akademiju u Obali Bjelokosti.

Tamo ga je otkrio kao desetogodišnjaka i od tada sa suprugom brine o njegovoj karijeri.

- Jean je krasan momak, drago mi je da je ovako dobro primljen u Hajduku i da pokazuje veliki potencijal. Siguran sam da može još puno bolje igrati i da će to uskoro i pokazati - zaključio je Feurich.

Naši partneri pišu
Message