To je to što me zanima!

'Kova je klasa, kao da je sedmu sezonu pod Pepom. A Gvardiol je dragulj. Top, top pojačanje'

Oba Hrvata startala su s klupe pa dobila priliku u prvoj utakmici nove sezone Premier lige. Kovačić je ušao prisilno zbog ozljede De Bruynea, već u 23. minuti. Gvardiol je debitirao za 'građane'
Vidi originalni članak

U petak je utakmicom Burnleyja i Manchester Cityja počela nova sezona engleskog prvenstva, 125. po redu. Aktualni prvak slavio je s uvjerljivih 3-0, a dva pogotka zabio je Erling Haaland. Jedan je dodao Rodri.

Statistika Joška Gvardiola i Matea Kovačića

Mateo Kovačić startao je s klupe i već u 23. minuti morao zamijeniti Kevina De Bruynea. 'Građani' su tako opet ostali bez ponajboljeg veznjaka svijeta, što je potvrdio i Pep Guardiola nakon utakmice.

- Nažalost, ponovno je ozlijeđen. Dobro se oporavio, ali sada smo ga izgubili na neko vrijeme. Moramo dobro promisliti i porazgovarati s klupskim liječnicima i fizioterapeutima. A osjećao se dobro... - rekao je Španjolac.

No, zato ga je Kovačić dostojno zamijenio. Već je u derbiju protiv Arsenala za trofej engleskog superkupa pokazao što može ponuditi osvajaču trostruke krune.

- Kovačić izgleda kao da igra svoju sedmu sezonu pod Guardiolom. Klasa - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Priliku za okusiti Premier ligu dobio je i Joško Gvardiol, najskuplji stoper u povijesti nogometa koji je iz Leipziga stigao za 92 milijuna eura. Gvardiol je ušao u 79. minuti umjesto Lewisa.

Evo nekoliko komentara po društvenim mrežama.

- Ima jako puno samopouzdanja. Pravi dragulj.

- Dečko izgleda kao da napada i brani u isto vrijeme! Odličan transfer.

- Djelovao je odlično. Jako je brz, siguran na lopti, vrlo pouzdan u situacijama jedan na jedan. Top, top pojačanje i za naredne godine.

- Lijepo je vidjeti da si debitirao, lijepo je vidjeti te zajedno s drugim dečkima. Zaista to zaslužuješ i znam da ćemo biti sretni zbog tebe. Joško, vješt si igrač i radujem se tvojem prvom golu za 'građane'.

- Joško Gvardiola! Čestitke Cityju na osvojenom naslovu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Kvarner voli Bilu boju.... 12.08.2023.

    kako se brzo City mjenja sada je obozavni klub nije vise plastika....oni sto su najvise pisali da su plastika sada ih obozavaju....ahahahah

  • Crvic 12.08.2023.

    Koju je to poziciju Pep smislio za Joška !?

  • Maksimir slavi... 12.08.2023.

    Šok i vjeverica u dalmaciji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare