To je to što me zanima!

Bradarić je prvak Francuske, Kovačev Monaco u Ligi prvaka!

Lille je osvojio četvrti naslov prvaka Francuske! Niko Kovač nije uspio slaviti, ali zato je njegov posao odradila Nice. A ako United osvoji EL, Monaco odmah ide u grupnu fazu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Teška se borba tijekom cijelog prvenstva vodila u Francuskoj, ali Lille je skupio snage i naposljetku osvojio naslov prvaka Francuske, točno deset godine nakon posljednjeg. Momčad našeg Domagoja Bradarića, koji doduše nije igrao u posljednjem kolu, osvojila je četvrti 'Le Championat' u klupskoj povijesti, a naš je reprezentativac u tom pohodu ugradio gol i dvije asistencije u 26 nastupa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stvar je za Lille bila jasna uoči posljednjeg kola. Pobjeda 'pod mus', a tako su i krenuli. Poveli su već u 10. minuti preko Davida i rasterećeno ušli u nastavak susreta gdje su udvostručili prednost preko Yilmaza iz penala, da bi Angers u sudačkoj nadoknadi zabio tek počasni gol.

LIGUE 1 Kovač blizu Lige prvaka, Lille kiksao u borbi za naslov prvaka

Monaco večeras mora 'platiti piće' nogometašima Nice koji su u za njih rezultatski nevažnoj utakmici okrenuli Lyon u gostima s 3-2, koji bi da je pobijedio, prestigao Monaco na tablici budući da je momčad iz Kneževine remizirala bez golova u gostima kod Lensa. Zbog tog kiksa trener Lyona Rudi Garcia podnio je ostavku nakon utakmice.

Niko Kovač može odahnuti, a nakon ovakve fenomenalne sezone i zaslužio je da ga sreća malo pomazi. Njegova momčad ne ide izravno u Ligu prvaka, već će svoj nastup pokušati izboriti kroz kvalifikacije gdje će vjerojatno biti nositelj. Osim ako United ne osvoji Europsku ligu što bi onda Monacu dalo direktan plasman u grupnu fazu!

REAKCIJE NAKON FINALA Kovač: Uplašili smo se PSG-a; Mbappé: Monaco igra dosadno

PSG je slavio na gostovanju kod Bresta s 2-0, što se u konačnici pokazalo kao pirova pobjeda budući da je Lille prekinuo njihovu niz od tri uzastopne titule. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Susjed iz kvarta 24.05.2021.

    Bradaric ima minutazu koliko I ja u Realu

  • Tornado zadar 24.05.2021.

    .ebi te se vi i pretplate sramota....ima i drugih portala adio

  • c_r_o_a_t 24.05.2021.

    PSG ne moze osvojit francusku ligu... Pa ta tvorevina je smijesna 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare