To je to što me zanima!

Kovač nakon novog kiksa krivi igrače: Obrana je kriminalna...

Jednostavno ne shvaćam kako nismo shvatili da u kakvoj se situaciji nalazimo. Ali najgore od svega je način na koji smo primili sva tri gola, rekao je Niko Kovač prstom upirući u svoju momčad
Vidi originalni članak

Bayern je jučer ponovno kiksao odigravši 3:3 na svom terenu protiv Fortune Düsseldorf i to nakon što je vodio 2:0 i 3:1. 

Ponovno se nagađalo kako bi Niko Kovač odmah nakon utakmice mogao postati bivši, ali predsjednik Hoeness još jednom dao mu je javnu podršku i garanciju da će ostati trener - barem do utorka.

Upitan za razloge poraza, hrvatski trener prst je uperio u lošu obranu i priznao da se osjeća jako ljutito:

- Možete zamisliti kako se osjećam. Imali smo utakmicu pod kontrolom i bili u vodstvu pa ispustili bodove. Sigurno je da nisam sretan, dapače, jako sam ljutit - govorio je Niko Kovač.

- Jednostavno ne shvaćam kako nismo shvatili da u kakvoj se situaciji nalazimo. Ali najgore od svega je način na koji smo primili sva tri gola. Nije bitno da li igramo protiv momčadi s dna ljestvice ili u Ligi prvaka, ovakve pogreške će uvijek biti kažnjene - zaključio je trener Bayerna.

Borussia Dortmund upisala je 2:1 pobjedu protiv Mainza što znači da aktualni prvak sada na velikih devet boda zaostatka, a za pobjedu ne zna već tri utakmice. Vjerojatno posljednju priliku za povratak na pobjedničke staze Kovač će imati u utorak kada na Allianz Arenu u sklopu 5. kola Lige prvaka dolazi Benfica.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Frankan 26.11.2018.

    znoji se i salihamdzic primjeti se kad priča ili je to ili nemože dočekat da se puca, meni je haso veča prevara od nike

  • hrv_991 25.11.2018.

    samo neznam kako onaj süle moze igrat u bayernu i u reprezentaciji.. trom, spor, nepokraten.. ko slon na terenu

  • OS98netko 25.11.2018.

    Dee bjezi iz bayernaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare