To je to što me zanima!

Kovač nakon prekida krize: Bili smo pod jako velikim pritiskom

Sve zasluge pripisujem igračima. Bili smo pod jako velikim pritiskom uoči utakmice i bilo nam je najbitnije da se svi uspiju fokusirati i u 90 minuta biti u potpunosti prisutni u utakmici, izjavio je Kovač
Vidi originalni članak

Bayern je nakon četiri utakmice bez pobjede napokon uspio doći do sva tri boda pobijedivši Wolfsburg s 3-1 uz dva gola Lewandowskog i jedan Jamesa Rodrigueza.

Nema sumnje kako su svi u minhenskom velikanu odahnuli nakon prekida ovog crnog niza, a najviše Niko Kovač koji je već dulje vremena na udaru kritika sa svih strana.

VIDEO: BAYERN-WOLFSBURG 3-1 Bayern prekinuo crni niz: Niko Kovač sada može lakše disati...

Hrvatski trener je nakon utakmice bio pun hvale za igru svoje momčadi, a zadovoljstvo nisu krili niti Bayernovi igrači...

 - Sve zasluge pripisujem igračima. Bili smo pod jako velikim pritiskom uoči utakmice i bilo nam je najbitnije da se svi uspiju fokusirati i u 90 minuta biti u potpunosti prisutni u utakmici. Pobjeda je sasvim zaslužena, čak i s ovako uvjerljivim rezultatom - rekao je Niko Kovač pa se osvrnuo na prvi gol Lewandowskog nakon 315 minuta i drugi žuti karton Robbena u 57. minuti:

 - Lewandowski je pokazao kako može biti zastrašujuć pred golom! Jako nam je važan i puno znači što je zabio dva gola. A čini mi se da drugi žuti Robbenu nije baš opravdan...

Joshua Kimmich dijelio je Kovačevo zadovoljstvo i osvrnuo se na jučerašnje obraćanje medija čelnika Bayerna koji su dali potporu treneru i momčadi:

 - Ovo je fantastičan pokazatelj da klub stoji iza igrača i trudi se zaštiti ih. Osjećamo još veće zajedništvo, a ovom pobjedom poručujemo da nikome nećemo dati da nas destabilizira i da ćemo paziti jedni na druge.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • DraženMuhvić 21.10.2018.

    Žao mi Brekala. Da je barem zabio par golova i da su pobijedili Bayerna, sada bi on bio kapetan Wolfsburga...

  • sena2 21.10.2018.

    Normalno da je zadovoljan jer svaka ekipa ima svoju losu seriju..Bolje sada nego u drugom dijelu sezone!Naprijed Kovaci!

  • jakse 21.10.2018.

    Ma ne može Kovač izaći na kraj sa ''zvijezdama'', za njega su najbolje ekipe bez njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare